Soru Passat 2020 Business Android Araba Konum Problemi

• Konbuyu başlatan unalacar1035
  • Başlangıç tarihi
Soru
U

unalacar1035

Aktif Üye
2020 model Passat aracımda Android Auto ile bağlandığımda konumum yanlış gösteriliyor. Ankara Esenboğa Havalimanı'nda olduğumu söylüyor ancak gerçekte Kayseri'deyim. Bu durumu çözmek için ne yapabilirim? Benzer bir sorunu yaşayan var mı? Yardımcı olabilecek olanları bekliyorum.

Benim tavsiyem, önce telefonunuzun GPS ayarlarını kontrol edin ve güncellemeleri yapın. Eğer sorun devam ederse, Android Auto uygulamasını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Benzer bir durumda olan başkaları var mı, forumda paylaşabilirlerse iyi olur.

Benim tavsiyem, önce telefonunuzun GPS ayarlarını kontrol edin ve güncellemeleri yapın. Eğer sorun devam ederse, Android Auto uygulamasını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Benzer bir durumda olan başkaları var mı, forumda paylaşabilirlerse iyi olur.
Bu sorunun kaynağı genellikle telefonun GPS sinyalinin interferans alması. Benzer bir sorun yaşamıştım, telefonun konum doğruluğunu yüksek hassasiyete ayarladım, ardından Android Auto uygulamasını günceledim ve problem çözüldü. Bunu deneyebilirsin. Başka çözüm bulanlar var mı?

Geri