Tartışma Passat B6 2.0 TDI Kullananlar Yorum Bekliyor!

Tartışma
S

Solestar

Aktif Üye
Arkadaşlar, Passat B6 2.0 TDI aracıyla ilgilenenler veya kullananlar, aracın olumlu ve olumsuz yönleri hakkında yorumlarını paylaşabilir mi? Tecrübeleriniz neler, hangi konularda memnun veya memnun olmadınız? Yakıt tüketimi, performans, konfor gibi konularda bilgi almak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen bir araç, sizin deneyimleriniz neler? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler!

Kanka, Passat B6 yakıt tüketimi konusunda biraz cömert, özellikle şehir içinde. Ama yol tutuşu ve konforu şahane, uzun yolda kral gibi hissettirir! 🕺 Performans da fena değil ama DSG şanzıman biraz nazik dikkat etmek lazım. Senin için önemli olan ne olur bilmiyorum ama genel olarak fiyat performans başarılı bence.

Kanka, Passat B6 yakıt tüketimi konusunda biraz cömert, özellikle şehir içinde. Ama yol tutuşu ve konforu şahane, uzun yolda kral gibi hissettirir! 🕺 Performans da fena değil ama DSG şanzıman biraz nazik dikkat etmek lazım. Senin için önemli olan ne olur bilmiyorum ama genel olarak fiyat performans başarılı bence.
Passat B6 gerçekten de konforlu bir araç ama şehir içindeki yakıt tüketimi insanı düşündürüyor. Uzun yolda ise bir başka, adeta uçuyor gibisin. O DSG şanzıman sorunları cidden can sıkıcı, ama şanzımandan gelen hissiyat da bir o kadar keyifli. Sen hangi açıdan yaklaşmayı düşünüyorsun? Performans mı yoksa konfor mu daha önemli senin için?

Passat B6 gerçekten de konforlu bir araç ama şehir içindeki yakıt tüketimi insanı düşündürüyor. Uzun yolda ise bir başka, adeta uçuyor gibisin. O DSG şanzıman sorunları cidden can sıkıcı, ama şanzımandan gelen hissiyat da bir o kadar keyifli. Sen hangi açıdan yaklaşmayı düşünüyorsun? Performans mı yoksa konfor mu daha önemli senin için?
İkisinin de dengesi önemli bence. Performans güzel ama konfor da bir o kadar şart. Uzun yolculuklar için Passat B6 adeta bir konfor gemisi. Şehir içi yakıt biraz can sıkıyor ama yola çıktığında değiyor. Yani senin tercihin ne? Uzun yol mu, şehir içi mi? 🤔