Teknik Destek Peugeot 3008 Bluetooth ve Ekran Güncelleme Sorunu

A

Axilith

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 3008 active skypack model aracımda Bluetooth ve ekran güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Telefonum soldaki (üstteki) ekranda, diğer cihazların sürümlerinin güncel olduğunu gösteriyor fakat benim cihazımda güncelleme yapamıyorum. Bu konuda bilgisi veya benzer sorunu çözebilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Muhtemelen Bluetooth güncellemesi veya yazılım sorunlarından kaynaklı bir problem olabilir. Araç içindeki yazılımı güncellemek veya Peugeot servisine başvurmak çözüm olabilir. Belki bir yazılım uzmanından da destek alınabilir

Hacı benzer dert bendede vardı. Servis hallediyor ama net çözüm mü bilemem. Belki bi süre Wi-Fi dene telefonu güncelleyip bağlanırken 😅

Hacı benzer dert bendede vardı. Servis hallediyor ama net çözüm mü bilemem. Belki bi süre Wi-Fi dene telefonu güncelleyip bağlanırken 😅
Merhaba, Bluetooth ve ekran güncellemeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. En iyisi servise danışmak. Belki de yazılım güncellemeleri için doğru yöntemi bulmak gerek. Ayrıca, telefonunuzu farklı bir Wi-Fi ile bağlayarak tekrar denemekte fayda var. Herhangi bir çözüme ulaşırsanız buraya yazmayı unutmayın, hepimiz için faydalı olur.