Teknik Destek Peugeot 407 Android Teyp Logoda Takılı Kalıyor

• Konbuyu başlatan halibranpak
  • Başlangıç tarihi
H

halibranpak

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, bugün yeni aldığım Peugeot 407 aracımda bir sorun yaşıyorum. Teybi açtığımda Android logosunda takılı kalıyor ve hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Ne yeniden başlatabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum. Daha önce başına bu tarz bir sorun gelen var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum, gerçekten moral bozucu bir durum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu durum can sıkıcı gerçekten. Öncelikle bir reset atmayı deneyebilirsin, bazen basit bir işlem işe yarıyor. Eğer bu işe yaramazsa, belki de teyp yazılımını güncellemek gerekebilir. Geçmişte birkaç arkadaşıma da olmuştu, onlara da reset işe yaramıştı. Bir dene bakalım, sonuçları burada paylaşabilirsin :)

Merhaba, bu durum can sıkıcı gerçekten. Öncelikle bir reset atmayı deneyebilirsin, bazen basit bir işlem işe yarıyor. Eğer bu işe yaramazsa, belki de teyp yazılımını güncellemek gerekebilir. Geçmişte birkaç arkadaşıma da olmuştu, onlara da reset işe yaramıştı. Bir dene bakalım, sonuçları burada paylaşabilirsin :)
Arkadaşlar, bu teyp olayları bazen can sıkıcı olabiliyor. Eğer reset işe yaramazsa bir USB ile güncelleme yapmayı deneyebilirsin. Böylelikle belki de sorunu kökten çözersin. Ama herkesin başına gelebilir tabii ki, bazen teknoloji de bizi delirtebiliyor :D Denemekten zarar gelmez.

Arkadaşlar, bu teyp olayları bazen can sıkıcı olabiliyor. Eğer reset işe yaramazsa bir USB ile güncelleme yapmayı deneyebilirsin. Böylelikle belki de sorunu kökten çözersin. Ama herkesin başına gelebilir tabii ki, bazen teknoloji de bizi delirtebiliyor :D Denemekten zarar gelmez.
Teyp güncellemesi bence iyi bir fikir ama dikkat et, eski güncellemeler bazen daha kötü sonuçlar da doğurabiliyor. Hatta bir arkadaşım bozuk bir güncelleme yüzünden teypi değiştirmek zorunda kalmıştı. Deneme yanılma ile buluşalım, en azından başka birine ilham veririz belki. 😅