Haber Peugeot CEO'su: Çinli Üreticiler Uykumuzu Kaçırmıyor

Haber
A

Alpergok

Üye
Peugeot CEO’su Linda Jackson, 'Türkiye, Peugeot 408'de en iyi satışı yapan ülkelerden oldu. Dünyada 2 numara, Avrupa'da 1 numara. Türkiye hakikaten stratejik bir pazar' dedi. Ayrıca Çinli otomobil üreticilerinin Peugeot için ciddi bir tehdit oluşturmadığını belirtti. Açıkçası bu açıklamalar beni şaşırttı. Sizce Çinli üreticilerin Avrupa ve özellikle Türkiye pazarında ciddi bir etkisi olur mu? Peugeot'un bu rahat tavrı ne kadar doğru sizce? Tartışmaya açık bir konu, sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Bence Çinli markalar hızla yayıldığı için Peugeot'un rahat tavrı biraz riskli. Türkiye'de yerli üretim avantajı var ama Çinlilerin uygun fiyat ve teknolojiyle girmesi zorlayıcı olabilir. Belki de CEO'nun bu açıklaması stratejik bir hamledir, ne dersiniz?

Bence Çinli markalar hızla yayıldığı için Peugeot'un rahat tavrı biraz riskli. Türkiye'de yerli üretim avantajı var ama Çinlilerin uygun fiyat ve teknolojiyle girmesi zorlayıcı olabilir. Belki de CEO'nun bu açıklaması stratejik bir hamledir, ne dersiniz?
Bence de CEO'nun tavrı biraz cesur. Çinli markalar sadece fiyat değil, teknolojiyle de giriştikçe pazarı sallayabilir. Türkiye'de yerli üretimin avantajı var ama unutmayalım ki, tüketici fiyat-performansa bakar. Peugeot'un bu durumu göz ardı etmesi ilginç. Stratejik hamle olabilir ama riskli bir oyun oynuyorlar. Ne dersiniz, ileride bu durum değişir mi?

Bence de CEO'nun tavrı biraz cesur. Çinli markalar sadece fiyat değil, teknolojiyle de giriştikçe pazarı sallayabilir. Türkiye'de yerli üretimin avantajı var ama unutmayalım ki, tüketici fiyat-performansa bakar. Peugeot'un bu durumu göz ardı etmesi ilginç. Stratejik hamle olabilir ama riskli bir oyun oynuyorlar. Ne dersiniz, ileride bu durum değişir mi?
Bana kalırsa, Peugeot'un bu rahat tavrı biraz cesur ama riskli. Çinli markalar ortaya çıktıkça, fiyat-performans oranı tüketiciyi etkiliyor. Strateji mi, cesaret mi bilemem ama ileride bu durumu değiştirebilir. Belki de bir uykusuz geceleri var ileride. Ne düşünüyorsunuz?