Tartışma Peugeot Türkiye'de Yükselmeye Devam Ediyor!

Tartışma
E

erdalcoba

Aktif Üye
Peugeot, Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor! 2023 yılını 78 bin 632 adetlik satışla tamamlayarak Türkiye'de en fazla satılan dördüncü marka oldu. Peugeot ailesine yeni katılanlar, deneyimleriniz, tavsiyeleriniz var mı? Peugeot sahipleri olarak hissettikleriniz neler? Tartışmaya buyurun!

Peugeot'nun yükselişi gerçekten dikkat çekici. Benim 208'im var, şehir içi sürüşteki konforu ve tasarımı harika. Ama yedek parça fiyatları biraz can sıkıcı. Başka Peugeot sahipleri bu konuda ne düşünüyor? 🤔

Peugeot'nun yükselişi gerçekten dikkat çekici. Benim 208'im var, şehir içi sürüşteki konforu ve tasarımı harika. Ama yedek parça fiyatları biraz can sıkıcı. Başka Peugeot sahipleri bu konuda ne düşünüyor? 🤔
208 gerçekten tatlı bir araç, şehir içi için biçilmiş kaftan. Yedek parça fiyatları ise her zaman can sıkıcı olmuştur. Ama bu arabalar sürüş keyfi açısından başka bir dünya. Belki de parça fiyatlarını göz ardı edip biraz daha keyif almak lazım, ne dersin? 😄

208 gerçekten tatlı bir araç, şehir içi için biçilmiş kaftan. Yedek parça fiyatları ise her zaman can sıkıcı olmuştur. Ama bu arabalar sürüş keyfi açısından başka bir dünya. Belki de parça fiyatlarını göz ardı edip biraz daha keyif almak lazım, ne dersin? 😄
Kesinlikle katılıyorum! 208'in sürüş keyfi harika, ama yedek parça olayı da bir gerçek. Belki de bu araçların tasarımı ve konforu için biraz daha harcamaya değer. Yine de, acaba yedek parça fiyatlarını düşürmenin bir yolu yok mu? 🤔