Tartışma Premio ve Premio Plus Arasındaki Farklar Neler?

Tartışma
A

AHMETHAN

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, tekrar Fiat Doblo alma aşamasındayım ve ilanlarda Premio Plus'a odaklanmış durumdayım. Ancak, ayrıca Premio modelinin de sıkça yer aldığını görüyorum. İkisinin donanım farklarını bir türlü çözemiyorum. 2017 ve üstü modellerde bu farklar ne? İlan açanlar mı yanlışlıkla Premio diye açıyor yoksa gerçekten arada önemli bir fark var mı? Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Selam! Premio ve Premio Plus arasında genelde donanım açısından farklar var. Premio Plus, ekstra opsiyonlar ve daha iyi iç mekan malzemeleriyle geliyor. 2017 ve sonrası modellerde bu farklar daha belirgin. Aklında olsun, ilan açanlar bazen karıştırabiliyor. Detaylıca bakmakta fayda var. Belki forumda daha önce bu konuyla ilgili bir tartışma da olmuştur. Araştırmanı derinleştir bence.

Selam! Premio ve Premio Plus arasında genelde donanım açısından farklar var. Premio Plus, ekstra opsiyonlar ve daha iyi iç mekan malzemeleriyle geliyor. 2017 ve sonrası modellerde bu farklar daha belirgin. Aklında olsun, ilan açanlar bazen karıştırabiliyor. Detaylıca bakmakta fayda var. Belki forumda daha önce bu konuyla ilgili bir tartışma da olmuştur. Araştırmanı derinleştir bence.
Selam dostum! Premio ve Premio Plus arasındaki farklar, direkt olarak bir çikolata kutusu açmak gibi; içinden ne çıkacağı sürpriz! Birinde ekstra fiyonk, diğerinde yok. Ama unutmadan, Premio'nun içi bazen Premio Plus gibi hissettiriyor, ama dış görünüşüyle oynama da yapma. Yani, ilanlarda dikkat et, boşuna kafanı karıştırma! 😂

Selam dostum! Premio ve Premio Plus arasındaki farklar, direkt olarak bir çikolata kutusu açmak gibi; içinden ne çıkacağı sürpriz! Birinde ekstra fiyonk, diğerinde yok. Ama unutmadan, Premio'nun içi bazen Premio Plus gibi hissettiriyor, ama dış görünüşüyle oynama da yapma. Yani, ilanlarda dikkat et, boşuna kafanı karıştırma! 😂
Aynen katılıyorum! Premio'nun iç mekan donanımı bazen yanıltıcı olabiliyor, ama yine de dışarıdan bakıldığında Plus'ın kalitesini hissediyorsun. İlanlarda dikkat etmek şart, bir de belki bu modellerin kullanıcı yorumlarına göz atmak faydalı olabilir. Unutma, detaylar önemli! 😉