Tartışma Renault Clio Hakkında Öneriler ve Yorumlar

Tartışma
E

edagidir

Bilindik Üye
Arkadaşlar, Asus Rog Strix G16 hakkındaki yorumunuza katılıyorum, gerçekten etkileyici bir cihaz. Ancak aramızda Renault Clio kullanan var mı? Ben de yeni bir Clio kullanmaya başladım ve oldukça memnunum. Ancak yakıt tüketimi konusunda bazı endişelerim var. Şehir içi ve şehirlerarası farklılıklar yaşayan var mı? Ayrıca, uzun yol performansı nasıl sizce? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba! Clio'nun şehir içi tüketimi genelde 5-6 litre civarında ama bu senin kullanım tarzına bağlı. Uzun yolda çok daha az yakıyordur. Benim deneyimime göre, yol tutuşu da oldukça iyi. Güvenli hissettiriyor. Sen hangi motoru aldın, yakıt tüketimini etkileyen faktörlerden biri de o. 😉

Clio gerçekten şehir içinde ve uzun yolda performansıyla öne çıkıyor. Özellikle 1.5 dCi motoru hem ekonomik hem de dinamik. Yakıt tüketimi konusunda endişelenme, doğru vites değişimi ve yumuşak kullanımla çok daha verimli hale getirebilirsin. 😊

Clio candır ya! 👍 Özellikle uzun yolda yakıt cimrisi olması süper. Şehir içinde de kıvraklığıyla hayat kurtarıyor. Motor seçeneği de önemli tabii, hangisini tercih ettin?

Clio candır ya! 👍 Özellikle uzun yolda yakıt cimrisi olması süper. Şehir içinde de kıvraklığıyla hayat kurtarıyor. Motor seçeneği de önemli tabii, hangisini tercih ettin?
Clio candır! Yakıt konusunda haklısın, uzun yolda gerçekten çok iyi. Şehir içinde de pratikliğiyle öne çıkıyor. Hangi motor seçeneği var sende?