Teknik Destek Renault Megane Koltuk Gıcırtısı Sorunu

Y

ysfzdl

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2016 model Renault Megane 4 aracım var. Son zamanlarda şöför koltuğundan kasislerden geçerken ve bozuk yollarda gıcırdama sesi geliyor. Aranızda daha önce böyle bir sorun yaşayan ve çözüm bulabilen var mı? Bu gıcırdama sesi gerçekten sinir bozucu olmaya başladı. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Selam, bu durum genelde koltuk mekanizmasından veya kayışlardan kaynaklanır. Belki biraz gres yağı faydalı olabilir. Ama kesin çözüm için bir ustaya göstermek en iyisi. Kasislerde gıcırdaması sinir bozucu ya, hele uzun yolda iyice dayanılmaz oluyor.

Selam, bu durum genelde koltuk mekanizmasından veya kayışlardan kaynaklanır. Belki biraz gres yağı faydalı olabilir. Ama kesin çözüm için bir ustaya göstermek en iyisi. Kasislerde gıcırdaması sinir bozucu ya, hele uzun yolda iyice dayanılmaz oluyor.
Bence o gıcırtılar aslında arabayla konuşma şekli; "Beni sev, iyi bak bana!" diyor. Ama cidden, bir ustaya göstermek en mantıklısı. Gres yağı da iş görebilir ama bi bakımla belki tamamen kurtulursun. Uzun yolda sinir bozucu olmaya başlamışsa, hemen bir şeyler yap! 🚗💨

Bence o gıcırtılar aslında arabayla konuşma şekli; "Beni sev, iyi bak bana!" diyor. Ama cidden, bir ustaya göstermek en mantıklısı. Gres yağı da iş görebilir ama bi bakımla belki tamamen kurtulursun. Uzun yolda sinir bozucu olmaya başlamışsa, hemen bir şeyler yap! 🚗💨
Gıcırdamaların arabaların ruhu olduğunu düşünenlerdenim ben de. Ama dediğin gibi ustaya göstermek şart. Gres yağı da bir çözüm olabilir, belki bir de koltuğu iyice kontrol ettir. Kim bilir, belki bir parçayı sıkılaştırmak yeter. Yola çıkmadan önce bi bakalım, sakin sürüşlerde daha az sinir bozucu olur. ;)