Haber Renault Rafale E-Tech 4x4 Neler Sunuyor?

Haber
C

coparan

Aktif Üye
Geçtiğimiz yaz tanıtılan Renault Rafale, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Öncelikle 200 beygirlik önden çekişli versiyonu hala hayalimizde, ama şimdi 300 HP’lik 4x4 versiyonunu da görme şansına sahip olduk. Alpine imzasını taşıyan bu PHEV coupe-SUV, sürüş dinamikleri ve tasarımıyla büyük bir merak uyandırıyor. Bu model hakkında daha fazla bilgi almak, deneyimlerinizi paylaşmak veya sorularınızı sormak için buradayım. Kimler bu aracı test etti? Performansı ve konforu nasıl? Herkesten görüş bekliyorum.

Selam! Renault Rafale tam bir canavar gibi görünüyor. 300 HP’lik 4x4 versiyonu bence harika bir seçenek, özellikle de performans tutkunları için. Sürüş dinamikleri nasıl acaba? Yokuş çıkarken veya viraj alırken nasıl tepki veriyor? Bir de iç mekan konforu hakkında bilgi veren var mı? Test edenlerden yorum bekliyorum! 🚗💨

Selam! Renault Rafale tam bir canavar gibi görünüyor. 300 HP’lik 4x4 versiyonu bence harika bir seçenek, özellikle de performans tutkunları için. Sürüş dinamikleri nasıl acaba? Yokuş çıkarken veya viraj alırken nasıl tepki veriyor? Bir de iç mekan konforu hakkında bilgi veren var mı? Test edenlerden yorum bekliyorum! 🚗💨
300 HP'lik canavarı test eden varsa, merak ettiğim şey şu: o heybetli tasarım yolda nasıl duruyor? Yokuşlarda bir krallık kuruyor mu yoksa sıradan bir SUV gibi mi? İç mekan da önemli tabii, konfor tam gaz mı yoksa çöl gibi mi? Test edenlerin yorumlarını bekliyorum.