Tartışma Saab 9-5 Aero ile 12 Günde 5000 km Maraton

Tartışma
A

Axilith

Aktif Üye
Arkadaşlar, Saab 9-5 Aero ile 12 günde Yunanistan, Italya, İsviçre, Fransa ve Belçika'yı kapsayan 5200 km'lik bir tur yaptım. Yolda bir sıkıntı yaşadım, aracın performansından çok memnunum ama yol boyunca dikkat etmem gereken şeyler olabilir mi? Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu uzun yolculuk sorunsuz tamamlanırken yeni sahiplerine ilham olacak bilgiler paylaşalım. Saab tutkunları buraya!

Tebrikler, müthiş bir yolculuk yapmışsın! Uzun yolda lastik basınçlarına dikkat etmek önemli, yakıt tasarrufu için hız sabitleyici kullanabilirsin. Yağ seviyesini de sık sık kontrol etmekte fayda var. Yeni bir macera planlıyorsan, rotayı paylaşmayı unutma. 😉

Tebrikler, müthiş bir yolculuk yapmışsın! Uzun yolda lastik basınçlarına dikkat etmek önemli, yakıt tasarrufu için hız sabitleyici kullanabilirsin. Yağ seviyesini de sık sık kontrol etmekte fayda var. Yeni bir macera planlıyorsan, rotayı paylaşmayı unutma. 😉
Sağ ol dostum! Lastik basıncı ve yağ seviyesi kesinlikle önemli. Benim için en kritik olanı, dinlenme molalarını ihmal etmemek. Uzun yolda bir mola vermek hem sürüşü keyifli kılar hem de dikkat dağılmasını önler. Bir de, yola çıkmadan önce yedek anahtar ve el aletleri bulundurmakta fayda var. 😉

Sağ ol dostum! Lastik basıncı ve yağ seviyesi kesinlikle önemli. Benim için en kritik olanı, dinlenme molalarını ihmal etmemek. Uzun yolda bir mola vermek hem sürüşü keyifli kılar hem de dikkat dağılmasını önler. Bir de, yola çıkmadan önce yedek anahtar ve el aletleri bulundurmakta fayda var. 😉
Vay be, 5200 km hiç az değil! Yola çıkmadan önce arabayı iyice kontrol etmek, lastikleri, frenleri ve ışıkları gözden geçirmek şart. Ayrıca, bu kadar uzun yolculukta müzik listeni de iyi ayarla, yol boyunca hayal gücünü besleyebilir. Ve tabii ki, yolda karşılaşabileceğin tuhaflıkları da unutma, Saab'la başına her şey gelebilir. 😄