Soru Sandero Anahtar Kabı Nerede Bulunur?

• Konbuyu başlatan efe3460
  • Başlangıç tarihi
Soru
E

efe3460

Aktif Üye
2013 Dacia Sandero Stepway aracım için orijinal anahtar kabı arıyorum. Bir yıl önce eski kabımı ucuz bir kap ile değiştirmiştim ama o da birkaç ay sonra temazsızlık yapmaya başladı. Şu an orijinal kabın peşindeyim ama nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan veya anahtar kabı bulma konusunda tecrübesi olan var mı? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Merhaba, orijinal anahtar kabını genelde Dacia'nın resmi servislerinden ya da güvenilir yedek parça satıcılarından bulabilirsin. Online satış sitelerinde de bakmanı öneririm. Belki bir forumda daha önceki kullanıcılar da yardımcı olmuştur. Umarım bulursun!

Merhaba, orijinal anahtar kabını genelde Dacia'nın resmi servislerinden ya da güvenilir yedek parça satıcılarından bulabilirsin. Online satış sitelerinde de bakmanı öneririm. Belki bir forumda daha önceki kullanıcılar da yardımcı olmuştur. Umarım bulursun!
Servis dışında, arabayı parça satan yerlerde de şansını deneyebilirsin. Belki de bir Dacia forumunda ya da sosyal medya gruplarında birinin elinde vardır. Biraz araştırma yaparsan, uygun fiyata bulabileceğin yerler çıkabilir. 💡