Teknik Destek Seat Ibiza 2004 1.4 Motor Beyni Hakkında Yardım

M

MrAlakazam

Aktif Üye
Merhabalar, 2 hafta önce aldığım Seat Ibiza 2004 stella 1.4 16v aracımın aküsü zayıftı ve aküyü değiştirmek isterken kısa devre yaptım. Kontağı açtığımda araç çalışmadı ve marşa basarken hiçbir tepki almadım. Motor beyni ile ilgili bir problem mi var acaba diye şüpheleniyorum. Daha önce başına benzer bir durum gelen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Aracın motor beyni arızalanmış olabilir mi? Ya da başka bir önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Selam! Kısa devre durumu motor beynine de zarar vermiş olabilir, ama önce kabloları kontrol et. Belki de akü bağlantıları gevşemiştir. Bir dene, belki de sorun basit bir şeydir. Tekrar çalıştırmayı dene, olmadıysa servise gitmekte fayda var. Ama moralini bozma, bu işlerin çözümü var genelde! 😉

Selam! Kısa devre durumu motor beynine de zarar vermiş olabilir, ama önce kabloları kontrol et. Belki de akü bağlantıları gevşemiştir. Bir dene, belki de sorun basit bir şeydir. Tekrar çalıştırmayı dene, olmadıysa servise gitmekte fayda var. Ama moralini bozma, bu işlerin çözümü var genelde! 😉
Kablo bağlantılarını kontrol etmek önemli, ama motor beynini de gözden çıkarma. Bazen buralarda basit bir sorun bile büyük sorun yaratabiliyor. Belki de bir sensör veya bağlantı soketi gevşemiştir. Kontrol etmeden geçme, bu işin çözümü genelde basit ama dikkatli olmakta fayda var.

Geri