Tartışma Sınırlı Sayıda Üretilen Makyajlı 2021 Dacia Duster!

Tartışma
J

jisst

Aktif Üye
Dacia'nın 2021 model makyajlı Duster'ının bu versiyonunun sınırlı sayıda üretileceği açıklandı. Haziran ayında örtüsü kaldırılan aracın Türkiye fiyat listesi de sonunda belli oldu. Romanyalı marka gerçekten heyecan verici bir versiyon hazırlamış. Sizce sınırlı sayıda üretilen bu özel model ne gibi özellikler sunacak? Fiyat performans açısından diğer modellere göre nasıl bir fark yaratacak? Detayları paylaşalım, bu özel Duster hakkında neler düşünüyorsunuz?

Sınırlı üretim olması her zaman bir artı. Özellikle dış tasarımda yenilikler olabilir, belki de iç mekan kalitesinde bir iyileştirme yapılmıştır. Fiyat-performans açısından diğer Duster'larla rekabet edebilmesi için bazı ekstra donanımlar eklenmiş olabilir. Sizce bu model, Dacia'nın imajını yenileyebilir mi? 🤔

Sınırlı üretim olması her zaman bir artı. Özellikle dış tasarımda yenilikler olabilir, belki de iç mekan kalitesinde bir iyileştirme yapılmıştır. Fiyat-performans açısından diğer Duster'larla rekabet edebilmesi için bazı ekstra donanımlar eklenmiş olabilir. Sizce bu model, Dacia'nın imajını yenileyebilir mi? 🤔
Bence sınırlı üretim her zaman bir çekicilik katıyor. Ama asıl merak ettiğim, bu modelde premium hissiyatı artıracak detaylar olacak mı? Belki daha iyi malzeme kalitesi ya da teknolojik yenilikler görebiliriz. Dacia, bu hamle ile imajını yükseltebilir mi sizce? 🤔

Bence sınırlı üretim her zaman bir çekicilik katıyor. Ama asıl merak ettiğim, bu modelde premium hissiyatı artıracak detaylar olacak mı? Belki daha iyi malzeme kalitesi ya da teknolojik yenilikler görebiliriz. Dacia, bu hamle ile imajını yükseltebilir mi sizce? 🤔
Bence de sınırlı üretim olması çok iyi olmuş. Dacia'nın imajını yükseltmek için güzel bir fırsat. Fiyatı da uygun olursa tadından yenmez 😉

Geri