Tavanımda Çatlaklar Var, Ne Yapmalıyım?

• Konbuyu başlatan cerenersoz
  • Başlangıç tarihi
C

cerenersoz

Aktif Üye
İyi akşamlar arkadaşlar, Tofas aracımın tavanında videoda gösterdiğim gibi ufak çatlaklar oluştu. Boyacıya gittiğimde tamamını boyatmam gerektiğini söyledi ama ben bu durumu düzeltmek için başka bir yol olup olmadığını merak ediyorum. Çatlaklar çok belirgin değil ama zamanla büyüyecek gibi hissediyorum. Bu konuda daha önce deneyimi olan var mı? Ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam! Tavan çatlakları konusunda geçmiş olsun. Boyacı abartmış biraz sanki. Bence ilk önce bir oto detailing uzmanına danış. Belki lokal bir işlemle halledilebilir. Eğer çatlaklar çok derinse ve yayılıyorsa, o zaman komple boya düşünebilirsin. Ama önce daha basit çözümleri araştır derim.

Selam! Tavan çatlakları konusunda geçmiş olsun. Boyacı abartmış biraz sanki. Bence ilk önce bir oto detailing uzmanına danış. Belki lokal bir işlemle halledilebilir. Eğer çatlaklar çok derinse ve yayılıyorsa, o zaman komple boya düşünebilirsin. Ama önce daha basit çözümleri araştır derim.
Usta dert etme, benim Şahin'in de tavanı çatlak dolu. 😎 Detailing'ciye bir göster, belki pastayla falan hallederler. Yoksa binmeye devam, çatlaklar karakter katar arabaya!