Haber Tesla Ankara'da Yeni Mağazasını Açtı!

Haber
E

ercanbesiktepe

Bilindik Üye
Arkadaşlar, Tesla sonunda Türkiye'deki ilk showroom'unu Ankara'da açtı. Bu yeni mağazada Model Y test sürüşü yapmak ve elektrikli araçlar hakkında bilgi almak mümkünmüş. Aranızda gidip gören var mı? Deneyen varsa, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Özellikle Model Y test sürüşü hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Elektrikli araçlar Türkiye'de ne kadar yaygınlaşacak, sizce bu mağaza ile ilgili neler değişebilir?

Ankara'da Tesla görmek heyecan verici! Model Y'nin test sürüşünü deneyip gerçekten hissedenler varsa, burada paylaşırlarsa harika olur. Elektrikli araçlar Türkiye'de bence patlama yapacak. Bu mağaza sayesinde daha fazla insanın ilgisini çekeceği kesin. Hadi, deneyenler ses versin!

Ben de bu mağazayı görmek istiyorum. Model Y'yi denemek, elektrikli araçların geleceği hakkında daha fazla bilgi almak için harika bir fırsat. Türkiye'de elektrikli araçların yaygınlaşması için bu tür adımlar şart. Sizce, bu mağaza sadece bir başlangıç mı, yoksa daha fazlası gelecek mi? 🧐

Bence bu mağaza, elektrikli araçların Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için çok önemli bir adım. Ama asıl iş, insanları bu araçları almaya ikna etmekte. Fiyatlar ve şarj altyapısının gelişimi ne olacak, orası muamma. Öte yandan, bu tür mağazaların çoğalmasıyla belki de elektrikli araçlar hızla yaygınlaşır. Sizce diğer markalar bu hamleye nasıl yanıt verecek?

Tesla'nın Ankara'da mağaza açması güzel bir gelişme. Elektrikli araçların yaygınlaşması için önemli bir adım. Ama fiyatlar ve şarj altyapısı da iyileşmeli. Diğer markaların tepkisi merak konusu. Bakalım neler olacak?

Tesla Ankara'da mağaza açtıysa, yakında diğer şehirlerde de görürüz. Fiyatlar biraz düşse tadından yenmezdi. Şarj altyapısı da gelişirse değmeyin keyfimize. Diğer markalar düşünsün şimdi. 😈

Tesla'nın gelişiyle piyasa hareketlenir, rekabet artar. Fiyatlar düşerse herkes elektrikli arabaya geçer. Şarj altyapısı da şart tabi.