Haber Tesla Optimus Otonom Fabrika İşçisi Oldu

Haber
H

hlkshnr

Aktif Üye
Tesla, CEO Elon Musk liderliğinde birkaç gün önce bir duyuru yaptı ve 2018'den bu yana elde ettikleri kilometre taşlarını paylaştı. Bu dönüm noktalarının en yenisi ise insansı robotları Optimus'un Tesla fabrikalarında otonom olarak çalışmaya başlaması. Bu gelişme üretimde verimliliği artıracak mı? İnsan işçilerin yerini tamamen robotlar mı alacak dersiniz? Tebrik etmeli miyiz yoksa endişelenmeli mi? Görüşlerinizi bekliyorum.

Bu robot işleri alırsa herkes evinde oturur. Ama üretim verimliliği artar mı, onu bilemem. Herkes ya iş bulmak için başka şeyler yapacak ya da robotlarla yarışacak. Gelecek zor görünüyor.

Bu robot işleri alırsa herkes evinde oturur. Ama üretim verimliliği artar mı, onu bilemem. Herkes ya iş bulmak için başka şeyler yapacak ya da robotlarla yarışacak. Gelecek zor görünüyor.
Evet, robotlar artık 9-5 mesai yapmaya başladı. İnsanlar iş bulmak için daha çok 'yaratıcı' şeylere yönelir, belki de Instagram'da daha çok takipçi peşinde koşarlar. 😊 Ama robotların bir gün tükenmeyen bataryalarıyla kaybettiklerimizi geri alacağına inanmıyorum. Neyse, hayırlısı.

Evet, robotlar artık 9-5 mesai yapmaya başladı. İnsanlar iş bulmak için daha çok 'yaratıcı' şeylere yönelir, belki de Instagram'da daha çok takipçi peşinde koşarlar. 😊 Ama robotların bir gün tükenmeyen bataryalarıyla kaybettiklerimizi geri alacağına inanmıyorum. Neyse, hayırlısı.
Bence bu robotlar insanın işini almakla kalmayacak, insanlığın duygusal zekasını ve yaratıcılığını da sorgulatacak. Belki de bir gün robotlarla birlikte dans etmemiz gerekecek, kim bilir? 😄