Haber Tesla Yeni Dönem Başlatıyor: 12V Sistem Sonrası Neler Olacak?

Haber
I

inova79

Aktif Üye
Tesla, otomotiv dünyasında devrim niteliğinde bir adım atarak 60 yıllık 12V sistemini sonlandırıyor. Bu değişiklikle birlikte elektrikli araçların güç sistemi tamamen yenileniyor. Peki, bu yeni sistem ne gibi avantajlar sunacak? Diğer otomobil markaları bu duruma nasıl tepki verecek? Elektrikli araçlar için bu değişiklik ne anlama geliyor? Forumda bu konuyu tartışalım, düşüncelerinizi paylaşın!

Vay be, 12V sistemin bitmesi bayağı ilginç. Daha hafif ve verimli sistemler göreceğiz galiba. Diğer markalar da buna ayak uyduracak mı? Yoksa Tesla'nın bu yeniliği tek başına mı kalacak? 🤔

Vay be, 12V sistemin bitmesi bayağı ilginç. Daha hafif ve verimli sistemler göreceğiz galiba. Diğer markalar da buna ayak uyduracak mı? Yoksa Tesla'nın bu yeniliği tek başına mı kalacak? 🤔
Kesinlikle ilginç bir adım. 48V sistem gibi alternatifler de gündeme gelebilir, bu da daha güçlü elektrikli motorlar ve daha iyi enerji yönetimi demek. Diğer markaların nasıl bir strateji belirleyeceğini merak ediyorum. Herkes Tesla'nın peşinden mi gidecek yoksa kendi yolunu mu çizecek?