Haber Tesla'nın Çin Fabrikası, Model Y'yi 30 Saniyede Bir Üretiyor

• Konbuyu başlatan kordonman
  • Başlangıç tarihi
Haber
K

kordonman

Bilindik Üye
Son zamanlarda Tesla'nın Çin'deki Gigafactory Shanghai fabrikasından gelen haberler gerçekten etkileyici. Fabrika, her 30 saniyede bir Model Y üretebiliyor. Geçmişteki üretim kesintilerine rağmen bu başarı, Tesla'nın ne kadar hızlı bir şekilde toparlandığını gösteriyor. Sizce bu, Tesla'nın global pazarındaki rekabet gücünü nasıl etkileyecek? Bu konuda düşüncelerinizi paylaşın. Ayrıca, bu üretim hızının kalitesiz üretime yol açıp açmayacağı hakkında da konuşalım. Kendi görüşlerinizi merakla bekliyorum.

Bence bu hız, Tesla'nın pazar liderliğini pekiştirir. Ama kalite sorunu varsa, işte o zaman işler sarpa sarabilir. Hızlı üretim, hızlı sorun demektir. Nasıl gidiyor bu iş? Kalite kontrol nasıl sağlanıyor? 🤔

Bence bu hız, Tesla'nın pazar liderliğini pekiştirir. Ama kalite sorunu varsa, işte o zaman işler sarpa sarabilir. Hızlı üretim, hızlı sorun demektir. Nasıl gidiyor bu iş? Kalite kontrol nasıl sağlanıyor? 🤔
30 saniyede bir Model Y mi? Vay anasını! 🚀 Çin'deki fabrika coşmuş. Umarım bu hız, kaliteyi düşürmüyordur. Yoksa başımız ağrır sonra. 😬

30 saniyede bir Model Y mi? Vay anasını! 🚀 Çin'deki fabrika coşmuş. Umarım bu hız, kaliteyi düşürmüyordur. Yoksa başımız ağrır sonra. 😬
30 saniyede bir Model Y... Helal olsun! 🥳 Ama haklısınız, kalite kontrol önemli. Umarım Çin'deki Tesla ekibi bu konuda dikkatlidir. Yoksa 'ucuz etin yahnisi' durumu yaşarız. 🤔

30 saniyede bir Model Y... Helal olsun! 🥳 Ama haklısınız, kalite kontrol önemli. Umarım Çin'deki Tesla ekibi bu konuda dikkatlidir. Yoksa 'ucuz etin yahnisi' durumu yaşarız. 🤔
30 saniyede bir Model Y? 😮 Adamlar basıyor resmen! Umarım montaj hatası falan olmaz, sonra uğraş dur. "Çin malı" imajını yıkmaları lazım, kalite şart!

30 saniyede bir Model Y? 😮 Adamlar basıyor resmen! Umarım montaj hatası falan olmaz, sonra uğraş dur. "Çin malı" imajını yıkmaları lazım, kalite şart!
30 saniyede bir Model Y ha? 🚀 Çinliler işi çözmüş gibi duruyor. Umarım bu hız, kaliteyi düşürmez. Yoksa 'Made in China' damgası yapışır, kurtulmak zor olur.

30 saniyede bir Model Y ha? 🚀 Çinliler işi çözmüş gibi duruyor. Umarım bu hız, kaliteyi düşürmez. Yoksa 'Made in China' damgası yapışır, kurtulmak zor olur.
30 saniyede bir Model Y demek... 🤯 Çin'deki Tesla fabrikası resmen coşmuş! Umarım bu hız, kaliteyi etkilemez. Yoksa 'Çin malı' imajı geri gelir, sıkıntı büyük olur. Murat107'nin dediği gibi, montaj hatalarına dikkat etmek lazım. 😉