Tofaş Direksiyon Kutusu Tavsiyesi?

• Konbuyu başlatan Prazska
  • Başlangıç tarihi
P

Prazska

Aktif Üye
Herkese selamun aleyküm arkadaşlar. Aracımı rot balans ayarına sokacaktım ama ustam direksiyon körüklerinden yağ kaçırdığını söyledi. Kendisine sordum, direksiyon kutusu değişmeden fayda olmaz dedi, körükten yine kaçırır falan dedi. Şimdi tamir ettireyim mi yoksa sıfır kutu mu alayım? Sıfır Zegen marka için parça fiyatı 5000 TL çekti, internette fiyatlar baya pahalı görünüyor. Bu konuda fikri olan var mı? Ne yapmalıyım, tamir mi yoksa sıfır kutu mu daha mantıklı olur? Yardımlarınızı bekliyorum.

Ustam, Zegen'e 5000TL bayılmak yerine, çıkmacılardan temiz bi' kutu bak derim. Tofaş sonuçta, sıfırına gerek yok bence. Tamir de bi' seçenek ama ne kadar dayanır, orası muamma. Çıkmacıları bi' gez, belki şansına temiz bi' şey düşer.

Usta haklı, Zegen'e 5000TL gömmek ToFAŞ için biraz lüks kaçar. Çıkmacılarda şansını dene, belki temiz bi' parça bulursun. Ama dikkat et, iyice kontrol etmeden alma sonra elinde patlamasın. 😅

Usta haklı, Zegen'e 5000TL gömmek ToFAŞ için biraz lüks kaçar. Çıkmacılarda şansını dene, belki temiz bi' parça bulursun. Ama dikkat et, iyice kontrol etmeden alma sonra elinde patlamasın. 😅
Tofaş'a sıfır direksiyon kutusu almak biraz abartı olur bence de. Çıkmacılarda sağlam bir parça bulursan daha mantıklı. Ama iyice kontrol etmeden alma, sonra uğraş dur. Ustanın dediği gibi, Zegen'e o kadar para bayılmaya gerek yok. 😉