Tofaş Doğan Defransiyel Sorunu

G

gazioglu54

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 1994 model Tofaş Doğan SLX aracımın defransiyeli bozuldu. Kastamonu'da bir usta bu durumu toparladı ama hala ses gitmedi. Üç yerden revizyonlu defransiyel getirdi ama ses devam ediyor. Yüke bindiğinde ötme olmuyor ama boşa geldiğinde ciddi bir uğultu yapıyor. Bu sesin sebebi ne olabilir? Ayrıca Ankara'da güvenilir bir defransiyel ustası arıyorum, Kastamonu'dan gitmeyi planlıyorum. Gerçekten çok para harcadım ve artık yoruldum. Yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim.

Kanka, o uğultu defransiyelin kafasına takılmış olabilir. Ankara'da X usta var, defransiyel konusunda efsane. Ama sen yine de önce bir dişlileri kontrol ettir, belki de basit bir ayar meselesidir. Para harcamaktan bıkmışsın biliyorum ama bu sefer doğru adama gidersen iş çözülür.

Kanka, o uğultu defransiyelin kafasına takılmış olabilir. Ankara'da X usta var, defransiyel konusunda efsane. Ama sen yine de önce bir dişlileri kontrol ettir, belki de basit bir ayar meselesidir. Para harcamaktan bıkmışsın biliyorum ama bu sefer doğru adama gidersen iş çözülür.
Defransiyel dediğin şey nazlıdır, her usta çözemez. Ankara'da iyi bir usta bulman şart. X ustanın adını duydum, bir şans ver derim. Ama önce dişlilere baktır kanka, belki de basit bir ayarla kurtarırsın. Uğultu bazen ufak bir şeyden de kaynaklanabiliyor. 😉

Geri