Tofaş İçin Hangi Fan Müşürünü Kullanmalıyım?

G

GodziLLa53

Aktif Üye
Yaz aylarında hangi fan müşürünü tercih ediyorsunuz? Düzenli parça aldığım yer, fabrikanın önerdiği 87-92 fan müşürünü kullanmamı söyledi. Sizce hangi fan müşürü daha uygun olur? Farklı fan müşürleri deneyen veya önerileri olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam, ben 85-90 arası fan müşürlerini kullanıyordum, oldukça memnundum. O aralık hem sıcak havalarda iyi soğutuyor hem de motoru fazla zorlamıyor. Denemekte fayda var. Siz de bir bakın derim.

Selam, ben 85-90 arası fan müşürlerini kullanıyordum, oldukça memnundum. O aralık hem sıcak havalarda iyi soğutuyor hem de motoru fazla zorlamıyor. Denemekte fayda var. Siz de bir bakın derim.
Merhaba, fan müşürü seçimi gerçekten önemli. 87-92 kullananlar var ama ben de 85-90 aralığını tercih ediyorum. Bu aralığın performansını arttırdığını düşünüyorum, hem motoru koruyor hem de yaz sıcağında yeterince soğutuyor. Belki farklı markaların ürünlerini de deneyebilirsiniz, her markada farklı bir kalite olabiliyor.

Merhaba, fan müşürü seçimi gerçekten önemli. 87-92 kullananlar var ama ben de 85-90 aralığını tercih ediyorum. Bu aralığın performansını arttırdığını düşünüyorum, hem motoru koruyor hem de yaz sıcağında yeterince soğutuyor. Belki farklı markaların ürünlerini de deneyebilirsiniz, her markada farklı bir kalite olabiliyor.
Bu fan müşürü işine yarayabilir ama, dikkat et başka sıkıntılar yaratmasın. Uygun sıcaklık aralığında motoru fazla zorlamayan birini seçmek önemli. Eski parçalarla yeni ürünleri karşılaştırmak da faydalı olabilir. Herkesin memnun kaldığı bir şey bulmak zor ama denemekten zarar gelmez.