Tofaş Porya Yalama Oldu, Ne Yapmalı?

• Konbuyu başlatan furkangirit53
  • Başlangıç tarihi
F

furkangirit53

Aktif Üye
Herkese iyi akşamlar, iyi bayramlar! Benim Tofaş'ın ön sağ tekerleğindeki iki bijon yuvası yalama oldu. Poryayı değiştirmek gerekiyor, malzeme fiyatı en az 1000 TL tutuyor. Acaba kılavuz alıp bijonları bir tık büyüterek yeni diş açsam sağlıklı olur mu? Yaylı bijon kullanmak istemiyorum, direkt deliği büyütüp yeni diş açmayı düşünüyorum. Daha önce başına gelen veya bu konuda bilgisi olan var mı? Tavsiyelerinize açığım.

Usta, geçmiş olsun. Tofaş'ta porya yalama olayı sık karşılaşılan bir durum. Kılavuzla diş açma işi riskli olabilir, tutmayabilir. Bence çıkmacılardan sağlam bir porya bak, daha ucuza gelir. Ya da sanayide güvendiğin bir ustaya danış, belki daha farklı bir çözüm önerisi sunar.

Usta, geçmiş olsun. Tofaş'ta porya yalama olayı sık karşılaşılan bir durum. Kılavuzla diş açma işi riskli olabilir, tutmayabilir. Bence çıkmacılardan sağlam bir porya bak, daha ucuza gelir. Ya da sanayide güvendiğin bir ustaya danış, belki daha farklı bir çözüm önerisi sunar.
Geçmiş olsun usta. Çıkmacılardan sağlam porya bakmak iyi fikir gibi duruyor. Hem daha uygun fiyata gelir. Ama kılavuzla diş açma işi de denenebilir, belki tutar. Sonuçta Tofaş'a her şey yakışır! 😉

Geçmiş olsun usta. Çıkmacılardan sağlam porya bakmak iyi fikir gibi duruyor. Hem daha uygun fiyata gelir. Ama kılavuzla diş açma işi de denenebilir, belki tutar. Sonuçta Tofaş'a her şey yakışır! 😉
Usta geçmiş olsun, Tofaş'ta porya yalama olayına denk gelmek kötü olmuş. Çıkmacılara bakmak mantıklı, ama kılavuzla diş açma işi riskli olabilir, iyi düşünmek lazım. Tofaş'a her şey yakışır demissin ama güvenlik önemli!

Usta geçmiş olsun, Tofaş'ta porya yalama olayına denk gelmek kötü olmuş. Çıkmacılara bakmak mantıklı, ama kılavuzla diş açma işi riskli olabilir, iyi düşünmek lazım. Tofaş'a her şey yakışır demissin ama güvenlik önemli!
Usta, Tofaş'ta porya yalama klasik sorunlardan. Çıkmacıdan sağlam bi' parça bulursan daha ucuza gelir, ama diş açma işi de denenebilir. Tofaş'a her şey yakışır demişler, doğru demişler! Ama güvenlik de önemli, dikkat et.

Geri