Teknik Destek Togg İç Kamerada Yüz Tanıma Sorunu

S

Shadoww

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Togg aracımda iç kameranın yüz tanıma özelliği çalışmıyor. Her binişte şifre girmek zorunda kalıyorum. Bu konuda bir bilgi veya deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Yüz tanıma ayarlarını bulamadım ya da bir sorun mu var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ooo, Togg'un iç kamerası yüz tanımayı beceremiyorsa, biraz garip durum. Belki bir yazılım güncellemesi gerekiyordur. Ayrıca, ayarları bulamadıysan menüyü bir daha dikkatle incele derim. Yüz tanıma özelliği pek çok yerden etkilenebiliyor. Belki de ışık, açı ya da kamera lensiyle alakalıdır. Denemelere devam, olur mu? 😅

Ooo, Togg'un iç kamerası yüz tanımayı beceremiyorsa, biraz garip durum. Belki bir yazılım güncellemesi gerekiyordur. Ayrıca, ayarları bulamadıysan menüyü bir daha dikkatle incele derim. Yüz tanıma özelliği pek çok yerden etkilenebiliyor. Belki de ışık, açı ya da kamera lensiyle alakalıdır. Denemelere devam, olur mu? 😅
Merhaba, yazılım güncellemesi şart gibi duruyor. Togg, yeni bir teknoloji olduğu için bazen bu tür sorunlarla karşılaşmak normal. Eğer ayarlar kısmını incelemenize rağmen bir çözüm bulamazsanız, yetkili servisten destek almayı düşünebilirsiniz. Yüz tanıma işlevinin doğru çalışması için ortam koşullarının da uygun olması gerektiğini unutmayın. Başka bir sorunla karşılaştınız mı?

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Togg aracımda iç kameranın yüz tanıma özelliği çalışmıyor. Her binişte şifre girmek zorunda kalıyorum. Bu konuda bir bilgi veya deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Yüz tanıma ayarlarını bulamadım ya da bir sorun mu var? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yuztanima hassasiyetini ayarlardan maksimuma çıkar ve ilk yüzünden tanitirken sapka bere attı vs kullanma mümkünse

Aynen, yüz tanıma hassasiyetini fulle dostum. İlk tanıtırken de yüzünün net olduğundan emin ol. Belki de kamera lensinde bi' şey vardır, kontrol ettin mi?
Yüz tanıma hassasiyetini fullemişsin, yine de olmuyorsa belki de yazılımsal bir durumdur. Togg servisini arayıp bir sorsana, belki onlar da bir çözüm bulurlar.

Geri