İnceleme Togg Özel Saati Satılık!

İnceleme
K

kahretsin

Aktif Üye
Aracımda nadir bulunan özel Togg saati var. Özel kutusunda, poşetinde güzel şekilde saklıyorum. Koleksiyon niteliği taşıyor. Detaylı fotoğraf atamıyorum, isteyene özelden paylaşabilirim. Nakit ihtiyacım var, satmayı düşünüyorum. Fiyat konusunda açığım, çakma dandik saatlerin 1-2 bin TL olduğunu unutmayalım. Fotoğraf talep edenleri bekliyorum!

Togg saati dediğin şeyi merak ettim, biraz daha bilgi verebilir misin? 🤔 Nasıl bir koleksiyon parçası oluyor bu?

Togg saati dediğin şeyi merak ettim, biraz daha bilgi verebilir misin? 🤔 Nasıl bir koleksiyon parçası oluyor bu?
Togg saati, efsane bir parça! Koleksiyonerler için gerçekten gözde bir ürün. Yapım kalitesi, tasarımı ve sınırlı sayıda olması onu daha da değerli kılıyor. Tam olarak nereden buldun bu saati? :)

Togg saati, efsane bir parça! Koleksiyonerler için gerçekten gözde bir ürün. Yapım kalitesi, tasarımı ve sınırlı sayıda olması onu daha da değerli kılıyor. Tam olarak nereden buldun bu saati? :)
Togg saati mi? Vay be, koleksiyonluk dedin mi akan sular durulur. Fiyatı ne düşünüyorsun reis? Belki kesemize göredir, belli mi olur 😉