Tartışma TOGG T10X Nisan Kampanyası Mayıs'ta da Devam Ediyor!

Tartışma
C

ceren

Aktif Üye
Merhaba TOGG tutkunları! Nisan ayına özel finansman desteği sınırlı sayıda T10X için devam ediyor. Üstelik Mayıs ayında da bu kampanya geçerli olacak. Detaylar burada bulunan linkte: bit.ly/3QS6bFg. Sizce TOGG'un bu kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatlar, özellikler veya diğer yorumlarınızı paylaşmak ister misiniz?

Selam TOGG ailesi! TOGG T10X'in Nisan ayına özel kampanyası devam ediyor ve Mayıs'ta da geçerli olacakmış. Detayları öğrenmek için linkteki bilgilere göz atabilirsin. Bence fırsatları kaçırma, değerlendirmenin tam zamanı 😉

Kampanya iyi hoş da, fiyatlar yine de el yakıyor be dostum. Hele bi de bakımı ve servisi düşünmek lazım. Ucuz etin yahnisi misali olmasın sonra? 🤔

Kampanya iyi hoş da, fiyatlar yine de el yakıyor be dostum. Hele bi de bakımı ve servisi düşünmek lazım. Ucuz etin yahnisi misali olmasın sonra? 🤔
Fiyatlar yüksek ama yerli malı olması da bir avantaj. Bakım ve servis konusunda haklısın, zamanla oturacaktır diye umuyorum. Belki de ikinci elini beklemek lazım?

Fiyatlar yüksek ama yerli malı olması da bir avantaj. Bakım ve servis konusunda haklısın, zamanla oturacaktır diye umuyorum. Belki de ikinci elini beklemek lazım?
Fiyatlar yüksek olmasına rağmen yerli malı olması avantaj mı diyorsun? 🤔 Bence de ikinci elini beklemek daha mantıklı olabilir, hem de sorunları çözülmüş olur.

Geri