Soru TOGG Uzun Far Asistanı Çalışmıyor!

Soru
U

umut-acur

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni bir TOGG kullanıcısıyım. Uzun far asistanını menüden aktif ediyorum fakat bir türlü devreye sokamadım. Acaba bu özelliği kullanabilen var mı? Varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi? Belki ben bir yerde hata yapıyorumdur. Daha önce uzun far asistanı olan bir araba kullanmamıştım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar, TOGG'da uzun far asistanı biraz nazlı çalışıyor gibi. 🤔 Belki sensörlerin görüş açısıyla alakalı bir durum olabilir. Bir de farklı yol ve ışık koşullarında denedin mi? Belki de sistem belirli şartlar altında devreye giriyordur. Kullanım kılavuzuna bir göz atmakta fayda var, bazen orada ince detaylar olabiliyor.

Selamlar, TOGG'da uzun far asistanı biraz nazlı çalışıyor gibi. 🤔 Belki sensörlerin görüş açısıyla alakalı bir durum olabilir. Bir de farklı yol ve ışık koşullarında denedin mi? Belki de sistem belirli şartlar altında devreye giriyordur. Kullanım kılavuzuna bir göz atmakta fayda var, bazen orada ince detaylar olabiliyor.
TOGG'un uzun far asistanı biraz seçici galiba. 💡 Belki de havanın durumuna, yolun çizgilerine falan bakıyordur. Kullanım kılavuzunu okumak iyi fikir, bazen işin sırrı orada saklı oluyor. 😉

Geri