Soru Togg Uzun Menzil MTV Ne Kadar?

• Konbuyu başlatan og-bozkurtt
  • Başlangıç tarihi
Soru
O

og-bozkurtt

Aktif Üye
Herkese merhaba, Togg'un uzun menzil çift motor versiyonunun motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ne kadar olduğunu merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan veya geçmişte benzer bir araştırma yapan var mı? Hangi yılın MTV'si geçerli, bazı tahminler ya da resmi açıklamalar var mı? Paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba, Togg'un MTV'si biraz kafa karıştırıcı çünkü her yıl değişiyor. 2024 için tahminimce 2.500-3.000 TL civarı olur. Ama kesin rakamı bulmak zor. Resmi açıklamalar gelirse buradan paylaşırız. Togg'un bu vergiyi nasıl etkilediğini merak ediyorum, sizce diğer elektrikli araçlarla kıyaslandığında avantajı var mı?

Togg'un MTV'si gerçekten kafa karıştırıyor. Ancak elektrikli araçların vergi avantajları var. Belki de Togg, bu durumu lehine çevirebilir. Diğer elektrikli araçlarla kıyaslarsak, kullanıcı dostu olabilecek mi? Yıllık MTV'nin değişkenliği, sahiplik deneyimini nasıl etkiler sizce?

Togg, bir yenilik getirse de vergi işini çözmek zor. Diğer elektrikli araçlarla karşılaştırınca, kullanıcı dostu olması şart. Ancak yıllık MTV'nin değişkenliği, bütçeyi sarsabilir. Belki de ileride sabit bir sistem önerirler, kim bilir? 🤔