Teknik Destek Togg V2 UM Ön Kamera Sorunu

T

techboiii

Aktif Üye
Aracımda Togg V2 UM'ün ön çevre kamerası açılmıyor, sadece siyah ekran çıkıyor. Benzer hatayla karşılaşan ve çözüm bulan var mı? Servisin gelmesini bekliyorum şu anda ama çözüm beklerken forumda da bilgi almak istedim. Yaşadığım sorunu daha detaylı açıklamam gerekirse; kameraları çalıştırdığımda sadece siyah ekran geliyor, çözüm önerilerinizi bekliyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Siyah ekran sıkıntısı nadir değil, bazen yazılım güncellemesiyle hallediliyor. Servis gelene kadar, aracı bir kapat açmayı dene, belki resetlenir. Bir de kablo bağlantılarını kontrol et, bazen ondan kaynaklanabiliyor. Deneyip sonuç alırsan buraya yaz, merak ettim.

Bazen teknolojik aletlerde böyle şeyler olabiliyor, ya yazılım ya da kablo bağlantısı. Ama bir kapat açmayı denemek iyi bir fikir. Sonuç alırsan bizle paylaş, belki başka arkadaşlara da yol gösterir. 😉

Bazen gerçekten de bu tür sorunlar aniden ortaya çıkabiliyor, yazılım güncellemeleri ve bağlantı hataları işin canını sıkabilir. Denemek için birkaç çözüm dene, işine yarayanı bulursan buraya yazmayı unutma. Belki benim gibi başka arkadaşların da işine yarar. 🤞

Bazen bu tür sorunlar basit bir resetle çözülebiliyor, ama eğer sorun devam ederse servisle detaylı bir görüşme şart. Yazılım güncellemesi de aklıma yatıyor. Merakla bekliyorum, umarım en kısa sürede çözüm bulursun. Bu tür problemler hepimizin başına gelebiliyor, paylaşmayı unutma. 😄