Soru Togg'un Lastik ve Jant Ölçüleri Nedir?

• Konbuyu başlatan cinargulsen
  • Başlangıç tarihi
Soru
C

cinargulsen

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, TOGG'a olan ilgim her geçen gün artıyor ve bu araç hakkında sıkça merak edilen bir konuyu paylaşmak istiyorum. Togg'un lastik ölçüleri ve jant boyutu hakkında net bilgileri bulmak zor. Özellikle hangi lastiklerin önerildiği ve jant boyutunun ne olduğu konusunda kafa karışıklığı yaşıyorum. Belki diğer TOGG hayranları da bu konuda fikir sahibidir. Togg'un lastik ölçüleri ve jant boyutları hakkında bilgileriniz varsa paylaşır mısınız? Hepimiz için faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkürler!

Selam, Togg'un lastik ölçüleri genelde 235/55 R19 olarak biliniyor. Jant boyutu da 19 inç. Ancak farklı lastik alternatifleri de var, araştırmakta fayda var. Hangi lastik markalarını düşündüğünü merak ettim?

Değerli arkadaşlar aşağıda link bırakıyorum. Burada detaylı bilgiler yer alıyor jant ölçüsü ve lastik ebatları hakkında oraya bakabilirsiniz.

Togg lastik ölçüleri: Togg üzerinde 235/50/19 ölçülerinde lastikler yer almaktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba! Togg'un lastik ölçülerinin 235/50/19 olduğunu öğrenmek güzel, fakat ben başka bir şey merak ediyorum. Acaba bu lastiklerin performansı ve sürüş konforu nasıl? Kış lastiği olarak ne önerirsiniz? Belki farklı kullanıcı deneyimleriyle bu konuyu açabiliriz.