Haber Toyota 2024 Fiyatları Açıklandı!

Haber
C

ceren

Aktif Üye
Herkese merhaba, Toyota'nın 2024 model araçları için fiyat listesi sonunda açıklandı. Eylül ayı itibarıyla yeni fiyatlar oldukça dikkat çekici. Özellikle Corolla ve RAV4 modellerinin fiyatları merak konusuydu. Sizce bu fiyatlar nasıl, artışlar ne kadar makul? Hangi modelin fiyatları sizi şaşırttı? Düşüncelerinizi ve fiyatlarla ilgili bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.

Merhaba! Fiyatlar biraz fırlamış gibi görünse de Toyota'nın kalitesi göz önüne alındığında, yine de tercih edilen bir marka. Ben özellikle RAV4'ün fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum, ama bu kadar SUV talebi varken bu da normal. Sizce Corolla'nın fiyatı artışı makul mü?

Merhaba! Fiyatlar biraz fırlamış gibi görünse de Toyota'nın kalitesi göz önüne alındığında, yine de tercih edilen bir marka. Ben özellikle RAV4'ün fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum, ama bu kadar SUV talebi varken bu da normal. Sizce Corolla'nın fiyatı artışı makul mü?
Selam! Bence Corolla'nın fiyatı biraz uçmuş, ama SUV'lar her zaman revaçta. Toyota'nın kalitesi tartışılmaz, ama bu kadar artışlar başka markaları düşünmeye itiyor. Sizce uzun vadede bu fiyatlar nasıl etkiler pazarı? 🤔