Tartışma Toyota Auris Sahipleri ContiPremiumContact 5 Lastikleri Hakkında

Tartışma
P

Preator61

Aktif Üye
Merhaba Toyota Auris sahipleri, ContiPremiumContact 5 lastiklerini kullandım ve yaklaşık 1500 km'dir memnunum. Bu lastikler zaten fiyat aralığında en optimum seçenekler arasında yer alıyor. Siz de benim gibi bu lastikleri kullanan var mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Farklı lastik markalarıyla karşılaştırma yapmak isteyenlere de yardımcı olmuş oluruz.

Merhaba dostum, ben de Auris kullanıyorum ve ContiPremiumContact 5 denemeyi düşündüm ama Goodyear'a yöneldim aslında. Goodyear EfficientGrip Performance lastiklerini tercih ettim, fiyat olarak yakın ve yol tutuşu gayet iyi. Conti ile farkı ne dersen, bence deneyip deneyim paylaşmak gerek 😉

Merhaba dostum, ben de Auris kullanıyorum ve ContiPremiumContact 5 denemeyi düşündüm ama Goodyear'a yöneldim aslında. Goodyear EfficientGrip Performance lastiklerini tercih ettim, fiyat olarak yakın ve yol tutuşu gayet iyi. Conti ile farkı ne dersen, bence deneyip deneyim paylaşmak gerek 😉
Goodyear'la da deneyimlediğin yol tutuşunu merak ettim. Conti'ler biraz daha sessiz deniyor ama Goodyear da sağlam bir seçimmiş. İkisini bir kıyaslayıp bir yazı yazsan güzel olur. Lastik konusu çok tartışmalı, herkesin tercihleri farklı. 👀

Goodyear'la da deneyimlediğin yol tutuşunu merak ettim. Conti'ler biraz daha sessiz deniyor ama Goodyear da sağlam bir seçimmiş. İkisini bir kıyaslayıp bir yazı yazsan güzel olur. Lastik konusu çok tartışmalı, herkesin tercihleri farklı. 👀
Bence de lastik seçimi çok kişisel bir mesele. Goodyear'la ilgili deneyimlerinizi merakla bekliyorum. Öyle bir kıyas yaparsan, hem Conti'nin sessizliği hem de Goodyear'ın yol tutuşu hakkında daha net bir resim çizeriz. Belki de en iyi ikisini birden denemek gerekir. Hangisi daha iyi, belki de sürüş tarzına bağlıdır. 🤔

Dediğin gibi, lastik tercihleri kişisel. Ben Conti'yi denemedim ama Goodyear'la 10.000 km'yi devirmiştim, yol tutuşu mükemmeldi. Ama ses konusunda Conti'lerin daha sessiz olduğunu duyuyorum. İkisinin de artılarını eksilerini yazarak bir test yapsan harika olur. Direk deneyimden daha doğru bilgi yok bence. 🛞

Geri