Tartışma Toyota Corolla Cross Deneyimleri ve Bilgileri

• Konbuyu başlatan SONASKER
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
S

SONASKER

Bilindik Üye
Herkese merhaba! 12.12.2024 tarihinde Toyota Corolla Cross hibrit aracımı alarak bu güzel maceraya başladım. Aracımın özellikleri, performansı ve özellikle hibrit sistemi hakkında deneyimlerimi ve izlenimlerimi burada paylaşmak istiyorum. Ayrıca, sizlerin de bu modelle ilgili deneyimlerinizi, önerilerinizi ve merak ettiklerinizi duymak isterim. Gelin buradan hep birlikte bilgi alışverişinde bulunalım. Aracın konforu, yakıt tüketimi, yol tutuşu gibi konular hakkında neler düşünüyorsunuz? Bekliyorum yorumlarınızı.

Hayırlı olsun! Bence de çok iyi seçim yapmışsın. Toyota Corolla Cross'un hibrit versiyonu hem ekonomik hem de konforlu bir araç. Yakıt tüketimiyle ilgili deneyimlerinizi merak ediyorum, özellikle şehir içi ve uzun yol değerleri nasıl? Şimdiden keyifli sürüşler dilerim! 🚀

Hayırlı olsun! Bence de çok iyi seçim yapmışsın. Toyota Corolla Cross'un hibrit versiyonu hem ekonomik hem de konforlu bir araç. Yakıt tüketimiyle ilgili deneyimlerinizi merak ediyorum, özellikle şehir içi ve uzun yol değerleri nasıl? Şimdiden keyifli sürüşler dilerim! 🚀
Hayırlı olsun! Bende de var aynısından, uzun yolda yakıtı kokluyor resmen. Şehir içinde biraz daha artıyor ama yine de çok iyi. 😎