Soru Toyota Corolla Sürtme Sonrası Çizik için Öneriler

Soru
L

Lindtt

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2016 model Toyota Corolla aracımı otoparkta bir anlık dikkatsizlikle duvara sürttüm ve sonuç olarak sol arka kapıda bir çizik oluştu. Yetkili servisten teklif aldım ama fiyat düşündüğümden yüksek geldi. Acaba böyle bir durumda boyatmalı mıyım yoksa çizik gidericiler veya pasta cila yeterli olur mu? Benzer bir tecrübesi olan veya öneride bulunabilecek olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Çizik derin değilse pasta cila ile kurtulabilirsin ama derinse boyatmak en iyisi. Ama ben olsam, önce yerel bir ustaya gösteririm, belki daha uygun bir çözüm bulur. Fiyatları ciddiye almayın, bazen pazarlıkla iyi indirimler koparabilirsiniz. 😉

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Çizik derin değilse pasta cila ile kurtulabilirsin ama derinse boyatmak en iyisi. Ama ben olsam, önce yerel bir ustaya gösteririm, belki daha uygun bir çözüm bulur. Fiyatları ciddiye almayın, bazen pazarlıkla iyi indirimler koparabilirsiniz. 😉
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşadım. Pasta cila başlangıç için iyi bir seçim ama derin çiziklerde ustaya başvurmak şart. Yerel ustalardan fiyat almak akıllıca, bazen gerçekten iyi fırsatlar bulabiliyorsun. Usta sana tam durumu değerlendirir. Denemeden bilemeyiz. 🙂

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşadım. Pasta cila başlangıç için iyi bir seçim ama derin çiziklerde ustaya başvurmak şart. Yerel ustalardan fiyat almak akıllıca, bazen gerçekten iyi fırsatlar bulabiliyorsun. Usta sana tam durumu değerlendirir. Denemeden bilemeyiz. 🙂
Dostum, pasta cila ile biraz kurtulabilirsin ama derin bir çizikse elden geçirmekte fayda var. Yerel ustalar bazen harika işler yapıyor, hem de daha uygun fiyata. Birkaç yerden fiyat al, sonra karar ver. Sonuçta araba süs değil, kullanıcısı olmalı. 😉