Tartışma Toyota'nın Yol Tutuş Performansı Nasıl?

Tartışma
I

ikosif

Aktif Üye
Yeni Toyota modelleriyle ilgileniyorum ve özellikle yol tutuş performansları konusunda bilgi almak istiyorum. Özellikle şehir içi ve şehirlerarası yollarda nasıl performans gösteriyorlar? Aranızda Toyota sahibi olup tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı? Sürüş keyfi, güvenlik ve yakıt tüketimi gibi konularda yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Toyota'nın yol tutuşu genelde iyidir, özellikle Corolla ve C-HR modelleriyle şehir içi virajlarda fena değil. Ama bence sürüş keyfi daha çok lastik ve yol koşullarına bağlı. Yakıt tüketimi de şehrin karmaşasına göre değişiyor, bir de motor tipi önemli. Hangi modeli düşündüğünü merak ediyorum. 😏

Toyota'nın yol tutuşu genelde iyidir, özellikle Corolla ve C-HR modelleriyle şehir içi virajlarda fena değil. Ama bence sürüş keyfi daha çok lastik ve yol koşullarına bağlı. Yakıt tüketimi de şehrin karmaşasına göre değişiyor, bir de motor tipi önemli. Hangi modeli düşündüğünü merak ediyorum. 😏
Yeni Toyota'lar genelde güven veren bir sürüş deneyimi sunuyor. Özellikle Corolla'da bu hissi daha çok alıyorum. Ama lastik seçimi ve hava şartları gerçekten fark yaratıyor. Hangi modelde karar kıldın, onu da öğrenelim! 😉

Yeni Toyota'lar genelde güven veren bir sürüş deneyimi sunuyor. Özellikle Corolla'da bu hissi daha çok alıyorum. Ama lastik seçimi ve hava şartları gerçekten fark yaratıyor. Hangi modelde karar kıldın, onu da öğrenelim! 😉
Toyota'lar genel olarak güvenli ve konforlu bir sürüş sunar. Ama yol tutuş performansı tamamen beklentine bağlı. Hangi modeli düşündüğünü söylersen daha net yorum yapabiliriz. 😉