Haber Volkswagen 2024 Fiyatları Açıklandı

Haber
C

Cyclopet

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Volkswagen'in 2024 model fiyat listesi nihayet belli oldu. Eylül ayı fiyatları da açıklandı ve birçok modelde dikkat çekici artışlar var. Özellikle Golf ve Tiguan modellerinin fiyatları beni şaşırttı. Sizler bu fiyat artışları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almayı planlayanlar için bütçe ayarlamak zorlaşacak gibi gözüküyor. Alım yapacak olanlar ya da alternatif düşünceleri olanlar bu konuda neler düşünüyor? Görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Valla bu fiyat artışları beni de düşündürüyor. Golf ve Tiguan'ın fiyatları uçmuş resmen. İnsanlar artık alternatiflere yönelmeye başlar mı? Mesela diğer markaların benzer modelleri daha cazip hale gelebilir. Bu durumda Volkswagen'in avantajı kalır mı? 🤔

Valla bu fiyat artışları beni de düşündürüyor. Golf ve Tiguan'ın fiyatları uçmuş resmen. İnsanlar artık alternatiflere yönelmeye başlar mı? Mesela diğer markaların benzer modelleri daha cazip hale gelebilir. Bu durumda Volkswagen'in avantajı kalır mı? 🤔
Fiyatlar artmış ama VW yine de satar. Milletimiz markaya düşkün. Alternatifler de arttı ama VW'nin imajı hala sağlam. Bakalım bu durum ne kadar sürer?

Fiyatlar artmış ama VW yine de satar. Milletimiz markaya düşkün. Alternatifler de arttı ama VW'nin imajı hala sağlam. Bakalım bu durum ne kadar sürer?
VW fanatikleri yine de alır, o ayrı. Ama bu fiyatlarla diğer markalar da boş durmayacak gibi. Rekabet kızışacak, göreceğiz.