Tartışma Volkswagen Araçlarda Konuşulabilir Sorunlar

Tartışma
Q

qwerty44230

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Volkswagen aracımda bazı konuşulabilir sorunlar yaşıyorum. Aracın bazı parçalarıyla ilgili bazı sesler duyuyorum ve bu durum beni endişelendiriyor. Özellikle süspansiyon ve direksiyon sisteminde bir şeylerin tam olarak doğru çalışmadığını düşünüyorum. Bu konuda daha önce benzer sorunlar yaşayanlar ya da bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Belki de basit bir ayar veya bakım ile çözebileceğim bir durumdur. Teşekkürler.

Selam, bu tarz sesler genelde eski arabalarda olur ama yine de her zaman dikkatli olmak lazım. Süspansiyon ve direksiyon sisteminde sorun varsa, öncelikle her iki sistemi de bir kontrol ettirmeni öneririm. Belki de sadece bir parça yağlama ile hallolacak bir durumdur. Uzman birine gösterirsen, çözüme daha hızlı ulaşırsın. Başka arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor?

Kesinlikle, süspansiyon ve direksiyon sistemleri çok kritik. Belki de basit bir şeydir. Ama unutma, bazen sesler küçük bir sorunun habercisi olabilir. Kontrol ettirmen iyi olur. Bir de, eğer sesler sadece viraj alırken çıkıyorsa, rot başlarını ve süspansiyon lastiklerini gözden geçirmeni öneririm. Biraz da yol testi yap, gidişatını iyice anla. Başka arkadaşlar neler düşünüyor?

Bu sesler bazen ufak bir şeyden kaynaklanabiliyor, ama dikkatli olmakta fayda var. Virajda ses geliyorsa, rot başları ve süspansiyon lastikleri önemli. Bir kontrol ettir, yol testi yapmayı unutma. Belki de sadece bir yağlama ile geçer. Araçta ses varsa, genellikle göz ardı etmemek lazım. Ne dersin, başka bir sorun yaşadın mı?

Abi Caner Aydın'ın dediği gibi, rot başlarına ve süspansiyon lastiklerine baktır. Ufak bir yağlama işi çözebilir. Ama ihmal etme, sonra başın ağrır.