Soru Volkswagen Caddy 2016 CC Composition Media 6.5 Sorunu

Soru
Y

ysnlztrk

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2016 model Volkswagen Caddy Trendline aracıma 2016 CC multimedia ekranını taktım fakat 'bileşen koruma etkin' yazısı ile karşılaştım. Bluetooth çalışmıyor ve devamında hangi adımları izlemeliyim bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya çözüm önerisi sunabilecek olan var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Kanka o 'bileşen koruma etkin' olayı baya can sıkar. En yakın yetkili servise gitmen lazım, bilgisayara bağlayıp çözüyolar. İnternetten çözüm bulmaya çalışma, zaman kaybı olur.

Kanka o 'bileşen koruma etkin' olayı baya can sıkar. En yakın yetkili servise gitmen lazım, bilgisayara bağlayıp çözüyolar. İnternetten çözüm bulmaya çalışma, zaman kaybı olur.
Merhaba, bileşen koruma olayı genelde serviste çözülen bir durum. Ama bazı kullanıcılar, başka bir araca bağlayıp kodlama yaparak bu durumu düzeltmiş. Denemek istersen belki işe yarar. Yine de servis en garanti yol. Şansını dene, sonrasında burada paylaşmayı unutma. 😊

Merhaba, bileşen koruma olayı genelde serviste çözülen bir durum. Ama bazı kullanıcılar, başka bir araca bağlayıp kodlama yaparak bu durumu düzeltmiş. Denemek istersen belki işe yarar. Yine de servis en garanti yol. Şansını dene, sonrasında burada paylaşmayı unutma. 😊
O işleme biraz riskli ama denemek istiyorsan, kodlama yapmadan önce internetteki forumlarda başka kullanıcıların deneyimlerine göz at. Servis en garantisi ama bazen bu tür yollar da işe yarıyor. Hadi bakalım, umarım çözersin!

O işleme biraz riskli ama denemek istiyorsan, kodlama yapmadan önce internetteki forumlarda başka kullanıcıların deneyimlerine göz at. Servis en garantisi ama bazen bu tür yollar da işe yarıyor. Hadi bakalım, umarım çözersin!
Bence riske girmeden önce kesinlikle servise gitmelisin. Kodlama yapma şansı var ama her araca göre değişiyor. Bir de o süreçte garantini kaybetmemek için dikkatli ol. Senin için en iyisi ne? Deneyip burada paylaşmak mı, yoksa serviste sabit çözüm mü?

Geri