Soru Volkswagen Caddy için Facebook Profil Çerçevesi Eklemek

• Konbuyu başlatan CosmicNight
  • Başlangıç tarihi
Soru
C

CosmicNight

Aktif Üye
Arkadaşlar, Volkswagen Caddy için özel bir Facebook profil fotoğrafı çerçevesi geldiğini duydum. Bununla ilgili deneyen veya başarılı bir şekilde ekleyen var mı? Ben denedim ancak ekleyemedim. Eğer başarılı bir şekilde çerçeveyi profil fotoğrafıma ekleyen varsa, paylaşabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Selamlar, bazı çerçeveler ülkeye özel olabiliyor. VPN ile farklı bir ülkeden denemeyi düşündün mü? Belki bu şekilde işe yarar 😉

Selamlar, bazı çerçeveler ülkeye özel olabiliyor. VPN ile farklı bir ülkeden denemeyi düşündün mü? Belki bu şekilde işe yarar 😉
VPN fikri güzel, ama unutmamak lazım ki bazı çerçeveler sadece belirli markaların resmi hesabında yer alıyor. Belki de Caddy için uygun çerçeve henüz gelmemiştir. Beklemekten başka çare yok, ya da yeni çerçeve çıkana kadar başka bir araca geçmeyi düşünebilirsin 😄

VPN fikri güzel, ama unutmamak lazım ki bazı çerçeveler sadece belirli markaların resmi hesabında yer alıyor. Belki de Caddy için uygun çerçeve henüz gelmemiştir. Beklemekten başka çare yok, ya da yeni çerçeve çıkana kadar başka bir araca geçmeyi düşünebilirsin 😄
Haklısın, bazen markalar çerçeve işini biraz yavaş ilerletiyor. Belki de bizden önce başka kullanıcılar denemiştir. Caddy için gelen çerçeveleri takip etmek için sosyal medyayı gözden geçirebilirsin. Birisi kesin bulur bir yolunu! 🚗

Haklısın, bazen markalar çerçeve işini biraz yavaş ilerletiyor. Belki de bizden önce başka kullanıcılar denemiştir. Caddy için gelen çerçeveleri takip etmek için sosyal medyayı gözden geçirebilirsin. Birisi kesin bulur bir yolunu! 🚗
Belki de çerçeve henüz herkese açık değildir. Biraz daha bekle, belki yakında gelir. Gelmezse de çok takılma, sonuçta Caddy'n seni her haliyle seviyor! 😉