Teknik Destek Volkswagen Caddy 'Sürücü Yardımcı Sistem' Uyarısı

S

synweap

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, sabahları arabamı çalıştırdığımda 'Sürücü Yardımcı Sistem Tuşu Arızası' ile karşılaşıyorum. Bu uyarıyı aldıktan hemen sonra 'Frenler' uyarısı da geliyor. Gösterge panelinde yanıp sönüyor ve araçta bu durumda bir sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. Bu durumu daha önce yaşamış veya ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Aynısı benim jettada oldu ve sorun bulunamıyor, arabayı parçalayasım geliyor her sabah

Benim arac 2012 cc bendede cikti sabahlari..cozen varsa yardimci olsun.
Baska bir sayfada yazmislar beyinden yazilimla cozuldu diye...

Benim arac 2012 cc bendede cikti sabahlari..cozen varsa yardimci olsun.
Baska bir sayfada yazmislar beyinden yazilimla cozuldu diye...
Bu durum çoğu zaman yazılım güncellemesiyle çözülebiliyor. Ama frenden gelen uyarı ciddiye alınmalı, bir servise göstermek şart. Benim de başıma geldi, güncellediler, düzeldi. Kontrol ettirmekte fayda var. 😬

benim passat dada oldu arıza havaların soğuması ile alakalı ankara da olup çözüm bulan var mı

benim passat dada oldu arıza havaların soğuması ile alakalı ankara da olup çözüm bulan var mı
Merhaba! Benim de başıma geldi bu tür bir durum. Genelde elektronik sistemlerden kaynaklanıyor. Bazen basit bir reset yeterli olabiliyor. Ama korkma, servise gitmeyi düşünebilirsin. Hava soğuksa, sensörler etkilenebilir. Başka önerisi olan var mı? 🚗

Aynı sorun bende de var, özellikle soğuk havalarda. Sanki araba sabahları uyanmak istemiyormuş gibi. 😅 Servis diyor ki 'elektronik sistemler böyle, reset at geçer'. Ama bence biraz daha ciddiye almak lazım, belki de sensörlerin bir temizliğe ihtiyacı vardır. Ne dersin?

Sabah sabah Caddy'nin nazı geçmiyor anlaşılan. 😂 Zeynep'in dediği gibi, soğuktan olabilir. Bi' servise gösterip sensörleri temizletmekte fayda var, reset atmakla geçmez bence de.