Tartışma Volkswagen Caddy Yakıt Verimliliği Sizce Nasıl?

Tartışma
G

gnrteknoloji

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Volkswagen Caddy ile yaptığımız 1200 km'lik yolculuğu 200 TL'lik yakıtla tamamladık. Bu yolculuk Ankaradan Konya'ya, oradan Antalya'ya ve geri dönüş şeklinde yapıldı. Araçta geri dönüşte çeyrek depo kala 165 TL'ye tamamlandı. Sizce bu yakıt verimliliği nasıl, başarılı mı dersiniz? Ben oldukça memnun kaldım ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Yakıt tasarrufu konusunda herkesin farklı tecrübeleri oluyor. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler!

Merhaba, 1200 km'lik yolculuğu 200 TL yakıtla tamamlamak gerçekten etkileyici! Özellikle uzun yol şartlarında Caddy'nin yakıt tüketimi konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Senin memnun kalman da bunu doğruluyor. Yol şartlarına, arabanın bakım durumuna ve sürüş tarzına göre değişebilir ama genel olarak bu değerler oldukça iyi gözüküyor. Sizce de öyle değil mi?

Ya süpermiş ya! Benim de Caddy düşüncem vardı, bu yakıt tasarrufunu duyunca daha bi karar veremedim. Başka önerisi olan var mı acaba? Özellikle şehir içi tüketim nasıl, bilen var mı?

Ya süpermiş ya! Benim de Caddy düşüncem vardı, bu yakıt tasarrufunu duyunca daha bi karar veremedim. Başka önerisi olan var mı acaba? Özellikle şehir içi tüketim nasıl, bilen var mı?
Caddy'nin şehir içi tüketimi pek çok faktöre bağlı ama genelde 6-8 litre arasında gidiyor. Yani uzun yolda olduğu gibi şehir içinde de fena değil. Eğer hafif kullanırsan daha da düşer. Ama senin gibi uzun yola gideceksek, bu araç tam bir canavardır! Caddy için düşünmeye devam et, doğru seçim olabilir! 🚗

Caddy kesinlikle iyi bir tercih! Şehir içi de uzun yol da iş görür. Ama hafif kullanmak şart. Bir de bakımları düzgün yapılsın, o zaman verimlilik katlanır. Yola çıkmadan önce rotayı iyi planla, yakıt tasarrufu için önemli! Başka öneri arıyorsan, belki başka model de düşünebilirsin.

Caddy gerçekten iyi iş çıkarıyor. Uzun yolda böyle bir tüketim harika! Ama hafif de kullanmak lazım, aksi halde yakıt gider. Bir de turbo motor düşünüp düşünmemen iyi olabilir. Hani bir de şanzıman seçeneği var, ona göre de durum değişiyor. Başka araçlarla kıyasladığında nasıl buluyorsun?

1200 km için 200 TL harcamak gayet iyi ya! Caddy yolculukta keyif veriyorsa, yakıt tasarrufu bir de bonus. Turbo motor da işin içine girerse, işte o zaman tam bir efsane. Ama şöyle bir durum var, hafif kullanmayı denemek şart. Yoksa yakıt giderken bakkal köşesinde seni bekliyor

Caddy'nin hakkını vermek lazım, uzun yolda cimri kerata! 200 TL'ye 1200 km mi? Şaka gibi! Turbo falan hikaye, sen bu gidişle petrol zengini olursun 😉 is_quote: true