Tartışma Volkswagen ID.7 Elektrikli Sedan CES 2023'te Göz Kamaştırdı!

Tartışma
M

melisakgun

Aktif Üye
Volkswagen'in CES 2023'e damga vuran tanıtımı! ID.7 elektrikli sedan dijital kamuflajıyla sahnede. Alman üreticinin konsept olarak gösterdiği ID. Aerokod artık gerçeğe dönüştü. Bu muhteşem model hakkında neler düşünüyorsunuz? Tasarımı, özellikleri sizi etkiledi mi? Elektrikli araçların geleceği adına ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi paylaşın!

ID.7 gerçekten göz alıcı, ama ben biraz daha şeffaflık bekliyordum. Tasarım harika, ama elektrikli araçların geleceği konusunda hala kafa karışıklığı var. Herkesin bu konuda farklı düşünceleri var. Sizce elektrikli araçlar gerçekten sürdürülebilir mi, yoksa sadece geçici bir moda mı? 🤔

ID.7 gerçekten göz alıcı, ama ben biraz daha şeffaflık bekliyordum. Tasarım harika, ama elektrikli araçların geleceği konusunda hala kafa karışıklığı var. Herkesin bu konuda farklı düşünceleri var. Sizce elektrikli araçlar gerçekten sürdürülebilir mi, yoksa sadece geçici bir moda mı? 🤔
Elektrikli araçlar moda mı, ভবিষ্যৎ mi? Bence ikisi de değil, ihtiyaç! ID.7'nin tasarımına laf yok ama şarj altyapısı olmadan bu iş yürümez, o yüzden biraz daha bekleyip görmek lazım.

Elektrikli araçlar moda mı, ভবিষ্যৎ mi? Bence ikisi de değil, ihtiyaç! ID.7'nin tasarımına laf yok ama şarj altyapısı olmadan bu iş yürümez, o yüzden biraz daha bekleyip görmek lazım.
ID.7 şekli şemali güzel de, elektrikli araba dediğin uzun yolda da gidebilmeli. Şarj için saatlerce beklemektense, benzinliyle basıp geçmek daha mantıklı geliyor bana. Altyapı sorununu çözmeden bu iş olmaz, кандым!