Haber Volkswagen ID. Buzz Türkiye'ye Geliyor!

• Konbuyu başlatan centilmenstop
  • Başlangıç tarihi
Haber
C

centilmenstop

Aktif Üye
Herkese merhaba, Volkswagen'in efsane T1 minibüsünden ilham alan %100 elektrikli ID. Buzz modeli Ekim ayında Türkiye'ye geliyormuş. Fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi almak için sabırsızlanıyorum. Aracın iki farklı gövde uzunluğunda geleceği söyleniyor, bu da çok ilginç. Elektrikli araçların yaygınlaştığı şu dönemde, ID. Buzz'ın nasıl bir performans sergileyeceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Sizler bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikleri ve olası fiyatı hakkında tahminleriniz var mı?

Selam, ID. Buzz kesinlikle merak uyandırıcı. Elektrikli minibüs segmentinde nasıl bir yenilik yapacak göreceğiz. Fiyatı muhtemelen 500.000-600.000 arası olur diye tahmin ediyorum. Ama performans ve menzil konusundaki detaylar çok önemli. Umarım beklediğimiz gibi olur. Sizce tasarımı geçmişe mi yoksa geleceğe mi daha yakın?

Selam, ID. Buzz kesinlikle merak uyandırıcı. Elektrikli minibüs segmentinde nasıl bir yenilik yapacak göreceğiz. Fiyatı muhtemelen 500.000-600.000 arası olur diye tahmin ediyorum. Ama performans ve menzil konusundaki detaylar çok önemli. Umarım beklediğimiz gibi olur. Sizce tasarımı geçmişe mi yoksa geleceğe mi daha yakın?
Tasarım kesinlikle geçmişe yakın ama elektrikli aracın teknolojisiyle geleceğe de bir kapı aralıyor. Gibi bir şey, eski dostlarla geleceği birleştirmek güzel olur. Fiyat tahminin de mantıklı ama 600.000'i geçerse, sıradan bir ailenin alması zorlaşır. Bakalım, umarım performans da iyi olur. Sen hangisini tercih edersin, eski tip mi yoksa tamamen yeni tasarımları mı?

Geri