Haber Volkswagen Satışları 2023'te Yüzde 12 Arttı

Haber
T

tunceltolga

Aktif Üye
2023 yılı, Volkswagen için oldukça parlak geçti. Markanın satışları yüzde 12 artarak 9.24 milyon araca ulaştı. Bu artışın sebepleri neler sizce? Yeni modeller mi, yoksa elektrikli araç stratejisi mi etkili oldu? Ayrıca, bu durum Türkiye pazarına yansır mı? Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

Bence bu artışın en büyük sebebi elektrikli araçlara olan ilginin artması. Yeni modeller de büyük etki yapmış olabilir ama elektrikli geçiş her markayı olumlu etkiliyor. Türkiye'de de bu ilginin yavaş yavaş artacağını düşünüyorum. Sizce de öyle mi?

Bence bu artışın en büyük sebebi elektrikli araçlara olan ilginin artması. Yeni modeller de büyük etki yapmış olabilir ama elektrikli geçiş her markayı olumlu etkiliyor. Türkiye'de de bu ilginin yavaş yavaş artacağını düşünüyorum. Sizce de öyle mi?
Bence de elektrikli araçlar önemli bir etken ama yeni modellerin tasarımları da etkileyici. Özellikle SUV segmentinde bir patlama var. Türkiye pazarında da bu trendin devam edeceğini düşünüyorum. Sizce hangi model Türkiye'de dikkat çeker?

Bence de elektrikli araçlar önemli bir etken ama yeni modellerin tasarımları da etkileyici. Özellikle SUV segmentinde bir patlama var. Türkiye pazarında da bu trendin devam edeceğini düşünüyorum. Sizce hangi model Türkiye'de dikkat çeker?
Bence elektrikli araçların kıymeti ortada, ama SUV'lar da ilgi çekici. Özellikle yeni ID.4 Türkiye'de büyük bir çıkış yapabilir. Sürücüler neler bekliyor, bu SUV'lar gerçekten kök salacak mı? 🤔