Soru Volvo S60 Hakkında Sorularım Var

Soru
O

Oblomov

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde ikinci el 2016 model Volvo S60 aldım. İlk kez Volvo kullandığım için araca biraz yabancıyım. Sizlere birkaç sorum olacak umarım yardımcı olabilirsiniz. 1) Multimedya ekranında bazı özelliklere nasıl erişebilirim? Menüler biraz karışık geldi, özellikle navigasyonu kullanmakta zorlanıyorum. 2) Bu modelde sık karşılaşılan bir problem var mı? Mesela hangi parçalara dikkat etmemi önerirsiniz? 3) Yakıt tüketimi şehir içi ve şehir dışı kullanımda sizce nasıl? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Selam, öncelikle Volvo hayırlı olsun! Multimedya ekranı biraz karmaşık ama zamanla alışacaksın. Navigasyon için harita güncellemelerini kontrol et; bazen eski versiyonlar sorun çıkarabiliyor. Sık karşılaşılan problemler için de özellikle elektrik sistemine dikkat et, bazen küçük sorunlar büyük masraflara yol açabiliyor. Yakıt tüketimi ise genelde makul, ama senin sürüş tarzın da önemli. Umarım keyfini çıkarırsın, Volvo başka bir dünya! 🚗

Merhaba! Volvo S60 gerçekten özel bir araç, bence zamanla daha çok seveceksin. Multimedya için sabırlı ol, alıştıkça daha kolay gelecek. Elektrik sistemine dikkat etmen iyi olur, ama fazla endişelenme. Yakıt tüketimi senin sürüş tarzına bağlı, ben genelde memnun kaldım. Hadi bakalım, Volvo keyfini çıkar! 😌

Hayırlı olsun, İsveç tankı almışsın! 🚀 Multimedya ekranı için YouTube'da bolca video var, onlara bak derim. Elektrik aksamına ve turbo'ya dikkat et, canını sıkabilir. Yakıt tüketimi biraz şoföre bağlı, sakin kullanırsan üzmez.

Hayırlı olsun abi, Volvo'lar sağlam arabadır. Multimedya için YouTube'a bakmak iyi fikir, ben de oradan öğrenmiştim çoğu şeyi. Elektrik aksamına dikkat et dedilerse vardır bir bildikleri, ihmal etme derim. Yakıt tüketimi de ayarına göre değişir, çok sıkıştırma yeter. 😉