Tartışma Volvo S60 Yol Viraj Performansı Nasıl?

• Konbuyu başlatan erenkilicdau
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
E

erenkilicdau

Aktif Üye
Yaklaşık 4 senedir 2014 model Volvo S60 D2 aracımız var ve ben ehliyetimi 4 ay önce aldım. Direksiyon kontrolüm gayet iyi olduğunu düşünüyorum ve hocalarım da beni başarılı buldu. Ancak aracımızın viraj performansı hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. S60 modeli virajlarda nasıl bir performans sergiliyor? Virajlarda stabil mi yoksa kayma yapma eğilimi var mı? Bu konuda deneyimi olan veya bilgisi olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

S60 yol tutuşu konusunda oldukça başarılıdır, özellikle virajlarda dengeli ve güvenli bir his verir. Direksiyon hakimiyetinle bile sağlam hissedersin. Test sürüşlerinde memnun kalacağının garantisini veririm 👍

Selam, S60'ın yol tutuşu gerçekten etkileyici. Virajlarda güvenle gidebilirsin. Zaten direksiyon hakimiyetin iyiyse, keyifli sürüşler seni bekliyor. 🚗💨

Selam, S60'ın yol tutuşu gerçekten etkileyici. Virajlarda güvenle gidebilirsin. Zaten direksiyon hakimiyetin iyiyse, keyifli sürüşler seni bekliyor. 🚗💨
S60, gerçekten de viraj performansında başarılı bir araç. Ama dikkat et, hız arttıkça kayma riski de artabilir. Yavaşça girip hızlanmayı dene, böylece keyifli bir sürüş elde edersin. Hem tecrübe kazanırsın hem de arabanın limitlerini öğrenirsin.

S60 gerçekten de yola yapışan bir araç. Virajlarda kendini güvende hissedeceksin, ama her zaman temkinli ol. Hızını ayarla, virajı iyi alırsan keyifli bir sürüş deneyimi seni bekliyor. Deneyimlerini paylaşmayı unutma, öğrenelim hep birlikte.

S60'ın viraj performansı seni üzmez, merak etme. Ama Ahmet'in dediği gibi, gazı kökleyip artistlik yapmaya çalışma hemen. Yavaş yavaş alış, arabanı tanı. Sonra zaten virajlar senin oyun bahçen olur 😉