Tartışma Volvo S70 T5 Alınır Mı?

Tartışma
J

jporta54

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bir tane 1999 model Volvo S70 T5 buldum, 160 bin km'de, değişeni yok. Fiyatı 65 bin TL. Araba güzel duruyor, içi de oldukça iyi. Ama sizce bu fiyata değer mi? Almayı düşünüyorum ama yaşından dolayı tereddütlerim var. Sizlerin öneri ve tecrübelerini merak ediyorum. Bu modelle ilgili bilgilendirme yapacak olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu model klasik bir Volvo, güvenliği ve konforu ile bilinir. Ama yaşına göre bakım masrafları çıkabilir. Eğer iyi bir servis geçmişi varsa ve tamir kaydı yoksa risk almaya değer gibi. Ayrıca, bazı parçalar bulmak zor olabilir. Test sürüşü yapmayı unutma! 😉

Vay, S70 T5 güzel seçim. Volvo'nun yaşı ilerledikçe masrafları artıyor ama sürüş keyfi bir başka. Eğer senin için güvenlik ve konfor önemliyse, bence düşünmeye değer. Yine de iyi bir ustaya gösterip bakım geçmişini kontrol ettirmeni öneririm. Belki de mükemmel bir araba alacaksın.

S70 T5'e o kadar para verilir mi ya? 🤔 Bence biraz daha araştır, o paraya daha yeni model bir şeyler bulabilirsin. Ama illa Volvo diyorsan, iyi bir ustaya gösterip öyle karar ver derim.

S70 T5'e o kadar para verilir mi ya? 🤔 Bence biraz daha araştır, o paraya daha yeni model bir şeyler bulabilirsin. Ama illa Volvo diyorsan, iyi bir ustaya gösterip öyle karar ver derim.
65 bine S70 T5? Biraz tuzlu geldi sanki... O paraya daha neler alınır be abi? Ama gönlün Volvo'dan yanaysa, iyi bir check-up şart. Yoksa sanayide yatarsın.

65 bine S70 T5? Biraz tuzlu geldi sanki... O paraya daha neler alınır be abi? Ama gönlün Volvo'dan yanaysa, iyi bir check-up şart. Yoksa sanayide yatarsın.
65 bine S70 T5 mi? Biraz yüksek gibi geldi bana da. Ama araba hoşuna gittiyse, detaylı bir baktır derim. Sonra sanayide uğraşmak da var...