Haber Volvo'nun Yeni Radar Sistemi: Nefesinizi Algılıyor!

Haber
M

mervecetin

Aktif Üye
Volvo, 1959'dan bu yana güvenlik konusunda attığı adımları bir adım daha öteye taşımış. Yeni tanıttıkları araç içi radar sistemi, sürücülerin nefes alışını bile algılayabiliyor. Bu teknoloji, güvenlik alanında devrim niteliğinde görünüyor. Sizce bu tür teknolojiler gerçekten hayat kurtarıcı mı, yoksa gereksiz bir lüks mü? Yıllardır Volvo kullanıcıları olarak güvenlik konusundaki gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Hadi tartışalım.

Bence bu tür teknolojiler hayat kurtarıcı olabilir ama biraz da abartı. Nefes almak için bir radar mı lazım? Teknoloji ilerlesin ama bazı şeyler de gereksiz gibi geliyor. Sizce bu sistem gerçekten işe yarar mı yoksa sadece bir pazarlama taktiği mi?

Bence bu tür teknolojiler hayat kurtarıcı olabilir ama biraz da abartı. Nefes almak için bir radar mı lazım? Teknoloji ilerlesin ama bazı şeyler de gereksiz gibi geliyor. Sizce bu sistem gerçekten işe yarar mı yoksa sadece bir pazarlama taktiği mi?
Bence nefesini algılamak abartı ama güvenlik her zaman birinci öncelik. Sonuçta hayat kurtaran her yenilik değerlidir. Ama bir yandan da, insanlar bununla çılgınlaşır mı bilemiyorum. Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, sürücünün dikkat ve sorumluluğu her şeyin önünde. Ne dersiniz, biraz geri adım mı atmalı?

Bence nefesini algılamak abartı ama güvenlik her zaman birinci öncelik. Sonuçta hayat kurtaran her yenilik değerlidir. Ama bir yandan da, insanlar bununla çılgınlaşır mı bilemiyorum. Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, sürücünün dikkat ve sorumluluğu her şeyin önünde. Ne dersiniz, biraz geri adım mı atmalı?
Volvo yine yapmış yapacağını! 😎 Nefesi algılamak biraz James Bond filmi gibi ama güvenlik dediğin böyle olur işte. Elif Kaya'ya katılıyorum, abartı gibi ama faydası dokunursa neden olmasın? Belki de bu sayede daha az kaza olur, kim bilir?