Teknik Destek VW Jetta 2013 DSG Mekatronik Sorunu Çözülemiyor

• Konbuyu başlatan sup3ronline
  • Başlangıç tarihi
S

sup3ronline

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, gerçekten çok mağdur olduğumuz bir konuyu paylaşmak ve sizlerden çözüm odaklı yardımlarınızı bekliyorum. 2013 model Volkswagen Jetta aracımda, vites yerinde tamir işareti çıkıyor ve aracımda ciddi performans kayıpları yaşıyorum. Birkaç servis ve ustaya gittim, hepsi mekatronik arızası olduğunu söyledi ama tamir edemediler. Bu konuda deneyimi olan veya önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Sürekli aynı sorun yüzünden aracımı servise bırakmaktan bıktım. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, mekatronik sorunları gerçekten can sıkıcı. Genelde bu tür arızalar yazılım güncellemesi veya sensör değişimi ile çözülebiliyor. Belki de bir başka serviste daha kapsamlı bir kontrol yaptırmayı düşünebilirsin. Ayrıca, forumlarda Jetta sahiplerinin paylaşımlarını takip etmek de faydalı olabilir. Belki senin durumuna benzer bir çözüm bulmuşlardır.

Merhaba, mekatronik sorunları gerçekten can sıkıcı. Genelde bu tür arızalar yazılım güncellemesi veya sensör değişimi ile çözülebiliyor. Belki de bir başka serviste daha kapsamlı bir kontrol yaptırmayı düşünebilirsin. Ayrıca, forumlarda Jetta sahiplerinin paylaşımlarını takip etmek de faydalı olabilir. Belki senin durumuna benzer bir çözüm bulmuşlardır.
Yazılım güncellemeleri genelde işe yarıyor ama senin durumun daha derin bir sorun olabilir. Belki de mekatronik kutusunu değiştirmek zorunda kalacaksın. Bir başka ustaya daha gitmeyi düşün, belki şansın yaver gider. Bazen sorun basitmiş gibi görünse de arka planda daha büyük sıkıntılar olabiliyor.

Yazılım güncellemeleri genelde işe yarıyor ama senin durumun daha derin bir sorun olabilir. Belki de mekatronik kutusunu değiştirmek zorunda kalacaksın. Bir başka ustaya daha gitmeyi düşün, belki şansın yaver gider. Bazen sorun basitmiş gibi görünse de arka planda daha büyük sıkıntılar olabiliyor.
Yazılım güncellemeleri belki bir çözüm ama mekatronik kutusu her zaman kritik. Servis değiştir, bazen usta da işinin ehli olmuyor. Forumdan da bilgi toplamaya devam et. Şansını dene, belki başka bir yerde kurtarırsın aracı.