Haber Yeni Alfa Romeo Giulietta Ne Zaman Geliyor?

Haber
I

iremyildirim

Aktif Üye
Merhabalar alfistiler. Başlıktada göründüğü gibi yeni kasa hakkında fikri olan var mı? Bir yerde okuduğuma göre arkadan itiş olacakmış ama detaylarını tam hatırlayamıyorum. Daha önceki Giulietta'ların tasarımına benzer bir şey mi bekliyoruz yoksa tamamen farklı bir şey mi? Özellikle motor seçenekleri ve teknolojik yenilikler hakkında da bilgi paylaşımı olursa sevinirim. Beklentilerimizi paylaşalım, belki forumda bilen birileri çıkar.

Merhaba kardeşim, yeni Giulietta için heyecanlanmakta haklısın! Arkadan itiş konusu gerçekten güzel bir değişim olur. Motor seçenekleri de merak konusu, özellikle hibrit teknolojisi üzerinde duracaklarsa fena olmaz. Tasarımda biraz daha cesur ve agresif bir şey bekliyorum. Umuyorum ki eski kasaların ruhunu da korurlar. Yeni gelişmeler için takipteyiz!

Merhaba kardeşim, yeni Giulietta için heyecanlanmakta haklısın! Arkadan itiş konusu gerçekten güzel bir değişim olur. Motor seçenekleri de merak konusu, özellikle hibrit teknolojisi üzerinde duracaklarsa fena olmaz. Tasarımda biraz daha cesur ve agresif bir şey bekliyorum. Umuyorum ki eski kasaların ruhunu da korurlar. Yeni gelişmeler için takipteyiz!
Yeni Giulietta mı? Arkadan itişli Alfa hayaliyle yanıp tutuşuyoruz resmen! Tasarımda klasik Alfa çizgilerini bozmasınlar yeter, motorlar da şöyle bi' coşsun. Hibrit falan da olur, yeter ki sürüş keyfi yerinde olsun!